Heather Morris, aki Brittany S. Pierce-t alakítja a Glee című sorozatban, óriási monoklival és egy vasalóval pózolt Tyler Shieldsnek. A képek nagy botrányt kavartak, mert sokak szerint a családon belüli erőszakot népszerűsítik. A fotós több halálos fenyegetést is kapott, és ennek hatására úgy döntött, árverésre bocsátja a képeket, és az aukcióból befolyt összeget jótékony célokra ajánlja fel. Tyler Shields egyúttal leszögezte, nem gondolta volna, hogy így félreértelmezik a képeit.

Tyler Shieldsre, aki véres szájú vámpírként fotózta le Lindsay Lohant, alaposan ráijesztettek legújabb fotósorozata miatt, amelynek a Glee című sorozatból is ismert Heather Morris a főszereplője. A botrányt okozó képeken a színésznő monoklival pózol egy vasaló társaságában: hol vizet iszik a háztartási eszközből, hol egy férfi ágyékához nyomja, hol pedig a kezére tekert vasalózsinórt rágja. Miután pár napja nyilvánosságra kerültek a fotók, sokan azzal vádolták meg készítőjüket, hogy megszépíti a családon belüli erőszakot.

„Sok embertől kaptam halálos fenyegetést, mert mérgesek amiatt, hogy az erőszakot népszerűsítem, pedig erről szó sincs. De most már megtörtént a baj, és ezért úgy döntöttem, hogy elárverezek három fotót száz-százezer dollárért, az aukcióból befolyt összeget pedig jótékonysági célokra ajánlom fel. Szóval, ha valaki szeretne tenni valamit a családon belüli erőszak ellen, akkor adja tovább a hírt. Azzal nem segítenek senkin, ha halálos fenyegetéseket küldenek nekem” – nyilatkozta a fotós a Daily Mailnek.

Az aukciót csak október végén tartják majd meg egy hollywoodi birtokon, ugyanis október tizennegyedikéig Londonban lesznek kiállítva a fotók. Az eladásokból befolyt összeget pedig a Glamour magazin Tell Somebody (Mond el valakinek!) kezdeményezése kapja majd meg. Tyler Shields képeiért egyébként akár negyvenezer dollárt (kb. 7,8 millió forintot) is megadnak az érdeklődők. Néhány limitált darabot – például azt a fotót, amelyen Morris egy jelzőtábla körül pörög – már 500 dollárért ( kb. 97 ezer forintért) is meg lehet vásárolni.

Tyler Shields már korábban is dolgozott együtt a sorozat színésznőivel, korábban a Quinn Fabrayt alakító Dianna Agront, valamint a Tina Cohen-Changet megszemélyesítő Jenna Ushkovitzot is fotózta már. A fotós szerint egyébként Morris nagyon tehetséges, és annak köszönhetően, hogy táncos is (korábban például Beyoncé Knowles háttértáncosa volt – a szerz.), olyasmire is képes, amire sokan nem. Hozzátette, nincsenek trükkök, nincsen retus, az mind Heather Morris, amit a képeken látunk. A fotózáson egyébként egy kicsit eldurvultak a dolgok, a színésznő ugyanis hozzányomta a forró vasalót Shileds asszisztensének az arcához, de állítólag nem történt baj.