A násznép is csak a humorista barátnőjének rendezett szülinapi bulin tudta meg, hogy valójában esküvőn járnak. Jól sült el a dolog, meghitt volt a templomi és a polgári esküvő is. Nacsa októbertől havi egyszer az m1-en vezet majd vicces műsort Bagi Ivánnal, vendégei is lesznek, elsőnek Mága Zoltán.

Hosszú ideje tologatták az esküvőt, ám több mint két héttel ezelőtt végre feleségül vette barátnőjét, Kiss Zsuzsát Nacsa Olivér. A házasságkötést hetekig szervezték a legnagyobb titokban, az esküvőről még a pár legközelebbi barátai sem tudtak. Nacsa a Velvetnek elmondta, pont azért házasodtak titokban, hogy izgalomtól mentes legyen az egész; sem a polgári, sem a templomi esküvőn nem vett részt a násznép, csak a két tanú. Az utóbbi egyébként a budapesti Bécsi kapu téri evangélikus templomban köttetett.

Szülinapi bulira hívták a násznépet

"Este Zsuzsi kerek (30.) szülinapját ünnepeltük a Spájz nevű helyen, oda vártuk a barátainkat, akiknek csak akkor árultuk el, hogy mi is történik valójában" - mesélte, de az esküvő részleteit nem nagyon akarta túlragozni, a lényeg, hogy jól sült el a dolog.

Nacsa korábban nagy, 200-300 fős esküvőt tervezett, ám végül a meghitt cermónia mellett döntöttek, az okokat a Best magazinban részletezte. "Annyi ember gyűlt össze a meghívandók listáján, hogy azt már nem lehetett volna sértődés nélkül megoldani. S persze kizárt, hogy ha több mint száz embernek szólunk, akkor sikerül végig titokban tartani az egészet" - mondta a lapnak a humorista. Hozzátette, kínos lett volna számukra, ha az esküvőjükön több a fotós, mint a vendég. " Márpedig ha meghirdetjük a lagzit, akkor szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy az egész magyar sajtó ott tolong" - hát így.

Villámnászút

És az alapján, amit az ara az Aktívnak mondott, az esküvő igazán meghittre sikerült. "Szerintem ő aznap jobban izgult, mint én, én előtte izgultam, ő aznap simán túltett rajtam. Nagyon bensőséges volt, nagyon megható volt egyébként. Érdekes, hogy öt éve vagyunk együtt, de mégis az a pillanat, amikor így kimondtuk az igent vagy az eskü szövegét, az nagyon megható volt" - nyilatkozta az Aktívnak az újasszony, akit egy főzőversenyen ismert meg Nacsa, és nanáhogy már akkor tudta, hogy ő lesz a felesége. A pár az esküvő után Sárvárra utazott egy villámnászútra, és a közeljövőben eltöltenek még egy hétvégét Párizsban, a humorista feleségét ugyanis ezúttal a francia fővárosba szólítja a munkája egy hónapra.

Szálka

Nacsa Olivér, elhagyhatatlan társával, Bagi Ivánnal a közeljövőben a köztévén fog visszatérni, Szálka című műsoruk péntekenként fogja ontani magából a humor legkülönbözőbb formáit. "Jó lesz ez a műsor, mert mindenféle embert meghívunk majd, kicsit bulvár lesz, kicsit közéleti. Vetésforgószerűen vezetjük majd másféle humoristákkal a műsort, havi leosztásban" - ecsetelte, majd kuncogás közepette hozzátette, hogy az első vendégük Mága Zoltán hegedűművész lesz.