Az amerikai celeb nem tétlenkedett a párizsi divathéten. Először bugyit villantott, aztán valószínűleg a fél városnak megmutatta a dekoltázsát, amiből bőven kint voltak a mellei. Találkozott Terry Richardson fotóssal is, aki lőtt néhány képet a cicikre látszólag rendkívül büszke Lohanról.

Az amerikai megélhetési celeb is kiruccant a párizsi divathétre, és ha már ott járt, akkor körbemutogatta a melleit az egész városnak. Először egy kocsiba próbált beszállni, de beleakadt a pénztárcája a dekoltázsába, ráadásul a mintás bugyiját is sikerült kivillantania, amit a fotósok végig dokumentáltak.

Aztán, valószínűleg még ugyanazon a napon elment Terry Richardsonnal vacsorázni a Lipp nevű étterembe, és Richardson természetesen végigfotózta az egészet. A képek nagy részén Lohan nem csinál semmi különöset, éppen rágyújt egy cigire, felemeli a Pucci-táskáját, pózol egy Charlotte Free nevű lánnyal, vagy sütemény felett ücsörög. Aztán hirtelen értelmet nyer minden, amikor egy cukorkával a dekoltázsában pózol a fotósnak.

Lohan egyébként vadiúj pasijával érkezett a párizsi divathétre. Egy német tervező, Philipp Plein felkérte, hogy legyen a modellje és a szóvivője, aztán gyorsan össze is jöttek. Mindez éppen csak pár nappal azután történt, hogy a celeb egy másik férfival nyomult, akivel csókolózni biztosan csókolózott, és állítólag kokainozott is. A színésznő legutóbbi eseménydús hetéről itt olvashat részletesen.