Jófejkedni akart egy kisteherautó sofőrje Fluor Tomival, de csúnyán megszívta. Miközben a fiatal celebnek kiabált, belement az előtte lévő autóba. Ehhez hasonló koccanást láthatott korábban Bódi Sylvi is.

"Mentünk hazafelé a Kerepesi úton, amikor a szomszéd kisteherautóból átkiabált egy huszonöt-harminc körüli srác, hogy mizu, mizu, mizu. Mire a harmadik mizura odanéztem, takk, csattanás, és belement az előtte lévő autóba. A lendület, ahogy elkapja a hátulját, nagyon vicces volt" - fejtette ki bővebben a Velvetnek azt a koccanást Fluor Tomi, amiről a Twitteren számolt be először.

"Odáig láttam, hogy kiszálltak, és valamit ügyeztek. A lökhárítók összetörtek" - nyilatkozta Fluor, aki két év után most készül elköltözni SP-től. A koccanás előtt is éppen vásárolni voltak. "A költözéssel egész jól állunk. Egy bútorozatlan albiba megyek, úgyhogy gardróbszekrényt, meg tévéállványt vásároltunk." Kitartóan pakol, akkor is ezzel volt elfoglalva, amikor kerestük. Legkésőbb hétvégén a maradék holmiját is elviszi - majd elmorzsolunk néhány könnycseppet.

Megesik ez mással is

A Fluor Tomi-féle baleset megejtően hasonlít arra a vírusreklámra, ami évek óta kering az interneten Bódy Sylvivel. Néhány srác megpróbálja legyorsulni a modellt, de pár méter után rejtélyesen beletrafálnak valamibe.

"Itt a Bódy Sylvi, bakker" - mondja a kamerás a sofőrnek, amikor a modell melléjük ér a kocsijával, mintha nem tudná előre, hogy ezzel milyen magasra lövi a hülyeségrakétát. "Szevasz" - kiáltanak át, amikor egy pirosnál melléérnek, és Bódi Sylvi le is húzza az ablakot, hogy meghallgassa őket. "Szép kocsi. Gázpedál van benne? Tudod neki nyomni?" - magyaráznak, aztán Bódi int nekik, ők meg rákapcsolnak. "Csumázd, ez az! Nagyon király vagy! Küldjed, küldjed, küldjed." Aztán egy csattanás, és a videó véget ér.