Az énekesnő egy ausztrál tévéműsorban szerepelt, a kamerák pedig megörökítették, ahogy leül. A hasa teljesen kilapult, és most nem tudjuk, kamu-e.

Beyoncé terhes hasa minden eddiginél furább dolgokat produkál, pedig láttunk már várandós nőket élőben és fotón (sőt, videón!) is. Az énekesnő az ausztrál Sunday Night tévéműsor vendége volt, ahová egy feszülős, sötétrózsaszín ruhában érkezett. Amikor leült, az addig bőszen dudorodó hasa összeesett, teljesen természetellenes formát véve fel.

Beyoncét korábban már gyanúsították azzal, hogy kamuhassal jelent meg az MTV VMA-n, noha nem azért, hogy hazudjon, csak kicsit lódítson, a valóságosnál előrehaladottabbnak tüntetve fel várandósságát. Az biztos, hogy februárban fog szülni, a gyerek tehát májustájt foganhatott.

A VMA augusztus 28-án volt, az énekesnő tehát 3-4 hónapos terhesen jelentette be a dolgot. A póztól függőn egyébként stimmelhet is a dolog.

Érdekességképpen itt megnézheti a MediaTakeOut képeit, amin Beyoncé attól függően, hogy terhesnek akar-e tűnni, kicsit máshogy néz ki. A klipjében például terhesnek. A Sunday Night vonatkozó részét az alábbi videón tudja megtekinteni, ha a hasra mozgásban is kíváncsi.

Sokkal érdekesebb viszont az a feltételezés, hogy az énekesnő valamiért kamuhasat visel, mert másként nem magyarázható, ahogy a felére megy össze, miközben leül.

Kamuhas? Minek?

Több okból is jól jöhet egy kamuhas: egyrészt ez is biztosít médiameg-jelenést, mindenki őt akarja, hogy élő műsorban pocaklakózhasson és

Kamuhas?

gügyörésszen Beyoncéval. Ha mindenkit érdekel, a lemeze is jobban fogy, mert reklámozhatja magát.

Másrészt, ha úgy tűnik, terhesebb, mint valójában, akkor sokkal hamarabb leállhat a szereplésekkel, hiszen azt mindenki megérti, ha már pihenni szeretne, hisz pár hét múlva szül. Ha a világ előrehaladottabbnak hiszi a várandósságát, ezt hamarabb megteheti.

Végül pedig, ami szintén nem kizárt: Beyoncé egyszerűen nem terhes, hanem béranya hordja ki a gyerekét. Láttunk már ilyet másnál, Beyoncé ősasszonyi imázsába viszont aligha férne bele.