Az Oscar-díjas színésznő éppen Dél-Franciaországban forgatja legújabb filmjét, amiben egy amputált lábú delfinoktatót játszik. Egyelőre nem ismertek a történet részletei, de mindenképpen lesz benne topless jelenet. Legalábbis ezt bizonyítják a forgatásról készült fényképek, amelyeken Marion Cotillard egy pár zöld zokniban és egy bikinialsóban látható.

A 36 éves színésznő éppen Dél-Franciaországban forgatja legújabb filmjét, a Rust and Bone-t. Míg a fotósoknak a múlt héten csak azt sikerült lencsevégre kapniuk, ahogy egy kardszárnyú delfinnel ügyeskedik, most jó pár képet készíthettek Marion Cotillard fedetlen melléről is, a francia színésznő az újabb jelenetek forgatásakor ugyanis nem viselt semmit csak egy fekete bikinialsót és egy pár zöld zoknit. (Még több topless fotó itt!) Ez utóbbiakra állítólag azért van szükség, mert szerepe szerint amputálják két lábát, és az utómunkálatok során így könnyű lesz eltüntetni a végtagokat.

A színésznőt először tolószékben, egy kifakult felsőt viselve fotózták le a tengerparton, majd jöhetett a vízben játszódó topless jelenet. A képek alapján úgy tűnik, hogy Cotillard erősen fázott, ugyanis karját maga köré fonta, és nem tűnik túl boldognak a tengerben fürdőzéstől. Persze az is lehet, hogy csak meg akarta akadályozni, hogy mindenki a csupasz mellét nézegesse. Erre már csak azért is volt jó esélye, mert a Daily Mail szerint a forgatási helyszín közelében van egy hotel is, ahonnan a vendégek a napozóágyakból kísérték figyelemmel a történéseket.

Marion Cotillard mellett egyébként a film egyik férfi szereplője is megmártózott a jeges tengerben, sőt, ő hozta ki partnernőjét a vízből, a forgatási szünetekben pedig együtt sétálgattak a parton. A Daily Mail szerint egyelőre nem tudni túl sok részletet a sztoriról, az biztos, hogy a film egy kanadai író, Craig Davidson könyve, pontosabban egy novellája alapján készül. A történet egy fiatal delfinoktatóról szól, aki egy gyilkos bálna miatt elveszíti a lábát, és a baleset után megpróbálja újrakezdeni életét.

Az Oscar-díjas híresség egyébként igazán elkötelezett a színészet iránt, hiszen pár hónappal fia születése után már munkába is állt. Sőt, már két héttel azután is dolgozott, hogy életet adott első gyermekének, igaz, első munkája „csak” egyszerű divatfotózás volt a Diornak. "Úgy élek, mint egy olyan lány, akinek hatalmas álmai vannak, és van olyan szerencsés, hogy meg is élje őket. Nem szeretnék senki más lenni, és nem fogom hagyni, hogy a munka elszakítson ettől" – nyilatkozta még korábban a színésznő, aki ezek szerint elvileg ügyel arra, hogy mikor és mennyit dolgozik.