Tóth Gabi Kylie Minogue-osat játszott a szombat esti X-faktorban, az énekesnő ruhája és produkciója is Kylie Minogue-ot idézte. Tóth Gabit félmeztelen táncosok húzgálták, gurították, emelgették és lökték a szombat esti X-faktorban.

Tóth Gabi ugyanabban a ruhában lépett fel a szombat esti X-faktorban, mint a VV4 fináléjában: az akkor látott fekete ruha fehér verzióját vette fel szombaton, megspékelve egy glóriával vagy mivel a fején.

Tóth Gabi a fehér ruhájában táncikált, énekelt, de hogy melyik dalt is adta elő tulajdonképpen, valószínűleg egy vérbeli rajongó se tudná megmondani. Az énekesnő produkcióját látva nagymamák és nagypapák izgulhattak azon, vajon kibuggyan-e Tóth Gabi melle, élő adásban. Hogy ez nem történt meg, az csak valami erős ragasztónak köszönhető, az énekesnőt ugyanis húzgálták, emelték, tolták, lökték a színpadon, mell nem villant, bugyi azonban igen. A háttérben rengeteg félmeztelen táncos igyekezett emlékezetessé tenni Tóth Gabi produkcióját. Sikerült.

Még Ördög Nórit is megihlette az erotikától egyébként igen távol álló produkció, a műsorvezető azzal kommentálta a látottakat, ő bizony gondolt a szexre a produkció láttán. Köszönjük.

Tóth Gabi a koreográfiával és a ruhájával is Kylie Minogue-ot idézte, a világhírű popénekesnő három klipjében is (All the Lovers, Slow, Can't Get You Out Of My Head) hasonlót produkál, hasonló ruhában.

Ezzel egyébként nincs semmi baj, elvégre Kylie Minogue neve valami a popszakmában, illik utánozni, sőt, kötelező, mint Madonnát. Bárki, aki kivetnivalót találna ebben, jusson eszébe, hogy gyerekként csinált hasolnót, játszotta már el valamelyik kedvenc énekesnőjét. Igaz, otthon, a tükör előtt. Arra a tényre pedig, hogy alig akad olyan énekes itthon, aki bármiben újat tud mutatni, már csak legyint az ember, mit is tehetne, ez van.

A ruhára, és az abban éneklő Tóth Gabira a VV4 fináléjában már felfigyelt Dopeman. "Egy hobbit énekel, Ádok Zoli de esküszöm, Tóth Gabi most egészen jól néz ki, csak kicsit talán túlságosan ki van pakolva a melle. Egyébként meg olyan, mint egy női Eminem, akivel lefeküdnénk" – jegyezte meg a Velvet szerkesztőségében Dopeman.

Itthon talán Tóth Gabi, de külhon nem Kylie Minogue az első, aki olyan produkciót mutat, amiben szép emberek emelgetik, húzzák-vonják az énekesnőt, testükkel alakzatokat is mutatva, amiat a kamera persze felülről vesz. A Queen: I Want To Break Free című számának klipjében is látható hasonló jelenet, elvontabb verzióban is találni ilyet a neten, erre jó példa a Sarah Brightman & The Hot Gossip: I Lost My Heart To A Starship. A félmeztelen, szép emberekkel pózolást a Rammstein figurázta ki a legjobban a Mann gegen Mann című klipben.