Szombat este az RTL Klubon mindenki üzengetett mindenkinek: Sebestyén Balázs Ördög Nórának, Ördög Nóra a villantáslesőknek, majd Sebestyén Balázsnak, és a szívünk mélyén kicsit reméljük, hogy nekünk is.

"Visszavonhatatlanul elindultunk, az elmúlt héten minden újság tele volt az X-Faktorral [...] rólam meg megírták, hogy moncsicsifejű nagymadár vagyok, amit én úgy értelmezek, hogy jó pipi" - kezdte a műsor felkonferálását Ördög hamiskás mosollyal, így hát nyilván mi is kiemelt figyelemmel néztük a műsort. Annál is inkább, mert kisvártatva így folytatta: "a mai show témája suttogások és sikolyok, hát gondolom önök a szexre gondolnak, vagy nem? Én igen, de nem, szerelmes dalokat fognak énekelni a versenyzők a mai estén."

Eleinte gyanakodtunk arra, hogy Ördög Nóra biojoghurt helyett egy gyógyfelest húzott le a műszakkezdet előtt, de aztán kiderült, hogy szombaton mindenkinek simán csak jó volt a kedve. Geszti Péter például megjegyezte, örül, hogy "ebben a búvárruhában" ő lehetett a legszebb az akváriumban. A show pedig ment tovább, és az is kiderült, még a gonosz újságírók sem tudhatnak mindent.

"Hamarosan színpadra lépnek az ikrek, Kováts Vera és Baricz Gergő. Szerelem van a levegőben, love is in the air, de nem úgy, ahogy az újságírók gondolják - én elárulom, hogy valójában négy esküvő és egy keresztelő is köttetett az X-Faktorban. Most, a rövid szünet alatt lehet, hogy túlesünk az ötödiken is." Értesüléseink szerint ez nem történt meg, a rövid szünet után azonban Ördög ismét a ruhájáról beszélt.

"Görög Tamás úgy döntött, megfejeli a múlt heti tollas ruhámat ezzel a diszkrét dekoltázzsal, eredetileg előre tervezte, de tiltakoztam" – volt a következő döfés, majd még néhányszor elmondta, hogy a szexre gondolt a suttogások és a sikolyok miatt, esetleg horrorra, és kisvártatva felkonferálta Tóth Gabit.

"A fantasztikus Tóth Gabi, aki dekoltázs tekintetében kicsit bevállalósabb is volt, mint én, volt itt villantás is, de aki itt most ebben a helyzetben a villantásokra tudott figyelni, annak csak gratulálni tudok" – szögezte le tanítónénisen, és azt éreztük, miatta még a kelkáposztafőzeléket is megennénk, fasírttal. Ezzel egyébként azt kommentálta, hogy Tóth megmutatta a melle közét, és néhányszor a bugyiját.

Végül sorra került Keresztes Ildikó zokogása, amelyről már megemlékeztünk, majd Demes Tamás kiesett, Ördög Nóra pedig átadta a szót Sebestyén Balázsnak: "Balázs, küldjük Feró cuccait". A műsorvezető kedvesen visszadobta a labdát, a következő szavakkal:  "Nórikám, az a helyzet, hogy ha már a ruhákat emlegetted, akkor fontos tudni, hogy szórtam ki a kertbe némi kis tökmagot, és egy kis szotyolát a múltkori ruhádra utalva, ha arra jársz akkor nyugodtan repüljél be és csipegess kedvedre."