Hét hónapos terhesen hozzáment 12 évvel fiatalabb pasijához Groovehouse Judy. Az esküvőt szűk családi és baráti körben tartották Vasadon, az igeneket egy tó partján mondták ki. A Groovehouse énekesnője két hónap múlva, császármetszéssel hozza világra a lányát, veleszületett csípő-rendellenessége miatt ugyanis félő, hogy szétcsúsznának a csontja. Bár orvosai szerint fájdalmas terhességre kell készülnie, az énekesnő már a második gyereket tervezi.

„Egész életemben ilyen tökéletes pillanatra vágytam. Régóta szerettem volna ezt mondani, de soha nem mertem: én vagyok a világ legboldogabb embere” – idézte Groovehouse Judy házasságkötésekor elhangzott mondatait a Story magazin, ami négy oldalban számolt be az énekesnő második esküvőjéről, ami talán tovább tart, mint az előző, az csupán egy évig bírta. A 35 éves Kis Judit és 12 évvel fiatalabb pasija, Vezetéknév nélküli Balázs két év együttjárás után Vasadon, egy tó partján tartotta a ceremóniát, amin csak a család és a barátaik jelentek meg, és a létszám a lagzira sem ugrott meg. Minden könny és még több könny volt, a nászon még a férj is sírt. Dráma.

Császárral szül

Az eheti hot! magazin számára csak kétoldalnyira volt fontos Groovehouse Judit, aki itt viszont nem az esküvőről, hanem a szülésről és a várandósságról beszélt. Ki is jelentette, hogy orvosai nagy fájdalmakat jósoltak neki a terhesség idejére tizenegy évvel ezelőtti autóbalesete miatt, de ez sem érdekli, a lényeg, hogy végre állapotos. „A medence-és szeméremcsontom törése miatt nem biztos, hogy fájdalommentesen tágul a méhem. Elképzelhető, hogy fizikailag megterhel a baba növekedése, esetleg hosszú hónapokra ágyhoz leszek kötve. De nem félek, nekem bármennyi kínt megér ez, mindent kibírok a kisbabámért” – mondta a lapnak.

A fájdalomtól ugyan nem tart, attól viszont igen, hogy gyermeke, akinek a Maja nevet választották, a vártnál hamarabb születik meg. „[...] a balesetem miatt pedig majdnem biztos, hogy a császárral születik. De nemcsak ezért nem terhelhetem a csípőmet erőlködéssel, hanem azért sem, mer van egy velem született csípő-rendellenességem, és félő, hogy szétcsúsznának a csontjaim” – magyarázta a hot!-nak. Olyannyira nem tart a fájdalomtól, mondta, hogy bár még az első sem született meg, már a második gyereket tervezi.

Kell a pénz

Ugyan júliusban miómája miatt olyan alhasi fájdalmai voltak, hogy kórházba került, nem nyilvánították veszélyeztetett terhesnek, aminek kifejezetten örül, mert így felléphet, a pénzre pedig szükségük van, a piacozás önmagában nem elég – na, itt a magyarázat a Story-címlapokra, lásd esküvő. „Úgy döntöttünk, bármi áron levetetjük a köldökzsinórvért, hiszen ez kilencven betegség ellen védheti a gyermekemet egy életen át, ráadásul a családban bármelyikünket gyógyítani tudják vele, ha megegyezik a vércsoport.”