A 42 éves szupermodell ezúttal az Un-Titled Project magazin legfrissebb számában pózol. Bár nem vetkőzött meztelenre, így is sikerült mellbimbót villantania, ugyanis átlátszó darabokat is viselt. A retus minimális, Helena Christensen tényleg nagyon jó nő.

Bő egy hónap múlva lesz 43 éves Helena Christensen dán szupermodell, és bár alkalmanként rajta is meglátszik a kor, a teste még akkor is jól mutat a fotósorozatokon, amikor nincs szétphotoshopolva. A kilencvenes évek keresett szupermodellje most az Un-Titled Project magazin legfrissebb - harmadik - számában tűnik fel, írja a Fashion Gone Rogue, néhány képen egészen merész ruhadarabot visel - akad, amelyik teljesen átlátszó. Christensen persze vállalt már ennél többet is: a Reebok cípőit például meztelenül reklámozta, de görnyedt már ruhátlanul a Citizen K címlapján is, sőt, a nosztalgikus erotika jegyében combcsizmában pózolt Eva Herzigovával és Claudia Schifferrel.

A retro hangulatú sorozatban - amit Guy Aroch készített -, akad olyan kép, amin Christensen süteményt eszik, persze azt is nagyon szexisen, és olyan is, amin egy bugyiban, meztelen háttal támaszkodik az ajtófélfának. Mint az az eddig készült anyagaiból is kiderült, Christensennek nincs igazán gondja a vetkőzéssel, amit azzal indokolt, hogy náluk, Dániában, mindenki meztelenül strandol.

Két és fél éve rendületlenül vetkőzik

Christensen nem sokkal azután kezdett ismét vetkőzni, hogy 2009 márciusában kényszerűségből bezárta üzletét. Míg januárjában még ruhában, teljesen díszben pózolt, addig 2009 augusztusában már meztelenül görnyedt a Citizen K címlapján, aztán meg már nem volt megállás.

Jött az i-D-címlap Eva Herzigovával és Claudia Schiferrel, aztán a Reebok-kampány, majd fehérneműre vetkőzött a Triumph kedvéért, aminek reklámfotóiról sem sajnálták a Photoshopot, idén ősszel pedig egy modellkereső kampányt reklámozott meztelenül, melleit eltakarva. Christensen legutóbb a Harper's Bazaarban szerepelt négy másik szupermodellel - Naomi Campbell-lel, Yasmine Le Bonnal, Cindy Crawforddal és Eva Herzigovával, ám abban csak a lábuk volt meztelen.