A Világok harcában még rémült kislányt alakító Dakota Fanning felnőtt, és glamour beütésű fotókon néz igézően. Kattintson a galériáért!

Az aranyszőke, bűbájosan mosolygó Dakota Fanning, aki még mindig csak tizenhét éves, kezd felnőtt nővé érni, legalábbis a legutóbbi fotója ezt mutatja. A Nevem Samben és a Nagydumás kiscsajokban feltűnt Fanning Tom Cruise lányaként a Világok harca című, apokaliptikus Spielberg moziban még megbízhatóan hozta a pedofil öregemberek legszebb álmát, vagyis az ijedt tekintetű, aranyos, szőke lánykát, akárcsak Robert De Niro oldalán a Bújócskában. Még az egy évvel később készült Malac a pácban Fernjeként is leginkább azt a jelenetet jegyeztük meg, ahogy kismalacot mosdat a konyhában.

A kicsi Dakota viszont, aki Spielberg szerint rettenetesen nagy világsztár lesz nemsokára, úgy látszik, mára teljesen kinőtte az aranyos, bújós, lencsibaba szemű kislány szerepét. A felnőtté válás első jeleit az Alkonyat saga Újholdjában fedezhettük fel, ahol egészen meggyőzően alakítja a Jane nevű vámpírt, csakúgy, mint annak egy évvel később bemutatott folytatásában (Napfogyatkozás). A 2007 körül még fogszabályzóban nyomuló Dakota a hihetetlen magyar címet kapott Rocker csajokban (The Runaways, 2010) a filmbéli, hasonnevű zenekar énekesnője, az extovertált Cherrie Currie szerepét kapta meg. Most meg itt van ez a kép, amin finoman szólva is úgy néz ki, mintha kezét-lábát törné azért, hogy egyszer felkerülhessen a Vogue magazin címlapjára.

Az ifjú színésznő egyik reklámfotója ráadásul nemrég alaposan kiverte a biztosítékot Angliában - írja a Huffington Post. Az Oh Lola fantázianevű parfümhöz készített sorozat képeinek egyikén az alig tizenhat évesnek kinéző Dakota kihívóan bámul, és egy óriási parfümös üveget tart a két lába között. Ez a kép a konzervatív britek szerint már vállalhatatlanul szexista. Ezek után a Velvet szerkesztősége várja a tippeket, hogy az erőteljesen nagylányosodó Dakota mikor fog irgalmatlanul sok pénzért levetkőzni valamelyik férfimagazinnak, de amíg ez megtörténik, étvágygerjesztőnek kattintson a Fanning-galériára!