Kate Hudson és férje, Matt Bellamy csak nyugodtan akart egy kicsit tescózni, amikor a boltot ellepték a lesifotósok. A pár nem kezdett balhézni, inkább játszottak kicsit a paparazzikkal. Bellamy a fejére húzott egy zacskót.

Csodálatos fotókat kaptunk Kate Hudsonról és a férjéről, a Muse énekeséről, Matt Bellamyról. A színésznő és zenész férje londoni otthonukból ugrottak ki egy közeli Tescóba bevásárolni, ahol aztán jól körülzárták őket a lesifotósok.

Bellamy és Hudson nem kezdett balhézni, nem szidták a fotósokat, hanem elkezdtek velük játszani. Hudson a nyakába húzta a kapucniját, és elkezdte telefonjával fotózni a fotósokat. Bellamy pedig egy zacskót húzott a fejére, hogy így bújjon el.

A páros egyébként a hétköznapibbnál is hétköznapibb szerelésben volt vásárolni. Mackónadrág, lógó kabát, Hudsonon pedig az outdoormániások bélyege, egy ötujjas vibram cipő, hogy az ember cipőben is úgy érezze, mintha mezítláb lenne.

A zacskós megoldás nagyon ötletes, viszont nem Mett Bellamy találta ki. Legutóbb Lady Gagától láthattunk hasonlót, aki Németországban próbált meg így elbújni a lesifotósok elől. Az énekesnő viszont nem olyan spontán akciót hajtott végre, mint Bellamy, mert ő egy barna papírzacskót húzott a fejére, amire korábban rakott egy kis masnit, hogy azért valamennyire mégis divatos legyen .

Bellamynak mázlija van egyébként, hogy nem lett baja abból, hogy műanyagzacskót húzott a fejére. Ez a játék elég veszélyes, könnyen fulladáshoz vezethet. Tavaly például egy rabló kis híján megfulladt bűnözés közben, amikor úgy döntött, hogy egy zacskót a fejére húzva próbálja magát álcázni.