Gáspár Győző szerint lánya a megszentelt ruhájának köszönheti, hogy Rihanna őt hívta fel és lovagolta meg a színpadon a csütörtök esti koncerten. Gáspár boldog, hogy a lánya volt az a szerencsés, aki megfoghatta Rihanna mellét, persze, azért ehhez kellett az a 63 ezer forintos, közvetlenül a színpad mellé szóló jegy, amit a nagyapjától kapott.

Az erősen sminkelt Gáspár Evelinnel fetrengett a színpadon Rihanna csütörtök esti koncertjén, Budapesten. Az énekesnő Skin című száma alatt választotta ki, és hívta fel a színpadra Gáspár Győző nagyobbik lányát, aki az utolsó pillanatban még telefont ragadott, és kiposztolta Facebookra, hogy ő a szerencsés.

A Jóisten akarata

"Köszönöm Szépen a szervezőknek, hogy több ezer ember közül a kislányom a színpadon lehetett és egy életre szóló élményt okoztak neki. 13000 ember közül választotta ki Rihanna. Köszönet Szivák Mártonnak és csapatának, hogy ilyen élményt kapott az Evelin" – ezt a bejegyzés már édesapja, Gáspár Győző tette közzé a Facebook-oldalán. A roma celeb kérdésünkre azt felelte, ő nem fizetett senkinek semmit, nem mozgatott meg egyetlen követ sem, hogy a lánya Rihanna alá kerülhessen, és a mellét is megfoghassa.

"A Jóisten így akarta, hogy őt válassza ki. Rajta kívül csak kilenc embernek volt ilyen jegye" – ez Gáspár Győző magyarázata, meg az, hogy az erő a ruhában volt. "Azért volt ez, mert Evelin ruháját – amit egyébként Dukai Regina készített – elvittem vasárnap a szentmisére, és a pap megszentelte. És azt kértem az istentől, hogy legyen szerencséje Evelinnek ebben a ruhában. A hitnek pedig nagy ereje van" – mondta a Velvetnek Gáspár Győző.

A nagyapjától kapta a jegyet

Ő egyébként nem volt ott a koncerten, csak fuvarozta lányát és barátnőjét. "Amikor visszamentem a lányomért, a közönség 50 százalékában azt éreztem, hogy biztos lefizette az apja Rihannát, de higgyék el, hogy nem. A jegyet sem én vettem, hanem a nagypapája, hatvanhárom ezer forint volt" – magyarázkodott.

"Evelin azt mondta, hogy nagyon nagy élmény volt. Amikor a süllyesztőbe mentek, akkor fogta, szorította a kezét Rihanna, és mondta neki Evelin, hogy nagyon szereti őt, meg hogy mennyire szépnek tartja. És kérdezte tőle, hogy hova mennek tovább, mire Rihanna azt mondta, hogy Zürichbe mennek. És még annyit mondott Evelinnek, hogy sosem ül repülőre európai turnén, úgyhogy kamionnal mennek tovább. Aztán Evelin megpuszilta és megölelte, hatalmas élmény volt neki" – tette hozzá Gáspár Győző.