A 11 hónapos gyerekét nevelő modell anyaként is nagyon szeret meztelenkedni, ráadásul talán minden eddiginél szexibb.

Miranda Kerr nagyon meg akarja mutatni a világnak, hogy az Orlando Bloomtól idén született gyereke után is ugyan olyan jó nő tudott maradni, mint előtte volt, ezért ismétteljesen levetkőzött egy fotós előtt. A 28 éves modell már fia születése után nem sokkal kevés ruhában kezdett el pózolni , sőt, még a szoptatást is megmutatta, de 11 hónapot kellett rá várni, hogy ezektől is megszabaduljon.

A képeket az Industrie magazin számára készítette Párizsban Willy Vanderpierre. Kerr nem először vetkőzik le teljesen, már modellkarrierje eleje óta mutogatja magát rendszeresen, és szerinte ezzel nincs is semmi baj. “Az embereknek jól kéne érezniük magukat a saját bőrükben, mert a test szép, és egyáltalán nem illetlen. Mindig ízléses” - mondta a magazinnak.

A fekete-fehér képek is igazán érzékiek lettek, egyiken hátra tett kezével tartja magát a kissé kifacsart pózban fekvő nő, a másikon pedig fél lábon áll, miközben ártatlanul tekint a kamerába. Kerr igazi MILFként mondhatja el magáról, hogy semmit sem vesztett kisugárzásából az anyaság után sem, bár az indiai FHM-nél például sehogy sem ismerték fel.