Kertész VV Veronikát mindaddig nem szembesíti az RTL Klub a napokban nyilvánosságra került pornófilmjével, amíg ki nem esik a játékból. Rubin Kristóf, a Való világ 5 kreatív szerkesztője azt mondja, a nézőkre bízzák a jelenleg védettséget élvező VV Vera sorsát, de jogi következménye biztosan lesz annak, hogy nem beszélt a pornófilmjéről.

A nézőkre bízzák a Való világ 5 szerkesztői, hogy menjen vagy maradjon a műsorban a pornócasting-filmjét eltitkoló Tengermély érzésű Vera – tudta meg a Velvet Rubin Kristóftól, a Való világ 5 kreatív szerkesztőjétől. "Semmiképp nem fogjuk kirúgni a Való világból azért, mert szerepelt egy pornófilmben, habár nyilvánvalóan nem örülünk a dolognak. Elsősorban azért, mert nem tudtunk róla. Nem lett volna kizáró ok a beszavazóshow-ban a bejutásnál az, hogy valaki pornózott, viszont az, hogy nem mondta el, súlyosbítja a helyzetet."

Lesznek jogi következményei, de nem most

Rubin azt is elmondta, amíg az egykori Velvet arca versenyző a villában van, addig nem szembesítik a hazugságával, de amint kijött, nemcsak egykori produkciójával kell szembenéznie, hanem a jogi következményeket is vállalnia kell.  "Amíg a villában van, nem fog erről tudni, persze, lesz következménye a dolognak, de a villaléte után. Mivel nem vagyok jogász, pontosan nem tudom, mi vár rá, de a szerződésük kitér arra, hogy milyen következményekkel jár az, ha kiderül róluk valami olyan dolog, amiről mi nem tudunk. Hogy ez mi lesz, nem tudom pontosan, ez azon is múlik, hogyan került ebbe a dologba, van súlyosbító tényező is” – tette hozzá.

A rövid hajú, szeplős Kertész VV Veráról pár hete kompromittáló képek érkeztek a Velvet szerkesztőségébe. A fotókról akkor még semmit nem lehetett tudni. A játékos egyik barátnője akkor azt nyilakozta lapunknak, szerinte valaki meghekkelte a képeket, de ha mégsem, és tényleg VV Vera szerepel a képeken, a barátságuk akkor is töretlen marad. A napokban azonban kiderült, VV Vera pornócastingon vett részt a Brillbabes nevű ügynökségnél, ám villába költözése előtt letiltatta a felvételt. Igen ám, de a felvételt később megvásárolta Tomor András pornóproducer, aki nem tétovázott, a videót már fel is töltötte hivatalos honlapjára, karácsony után pedig DVD-n is kiadja. A cikk megjelenéséig a Velvet nem érte el VV Vera barátnőjét és nővérét.