A Jóban Rosszban színésznője múlt hét pénteken összepakolt, és barátnője, Sarka Kata segítségével elköltözött az MVM egykori vezérigazgatójától. Információink szerint szakításukban nem játszott közre harmadik fél, mindössze annyi történt, hogy a túl sok munka miatt nem tudtak elég időt együtt tölteni, és lassan elhidegültek egymástól. Amint szakítottak, Szabó Zsófit hírbe hozták Berki Krisztiánnal, pedig a volt Fradi-vezér egyáltalán nem az esete, ráadásul valaki mással ismerkedik.

Félreérthető fotót töltött fel múlt hét pénteken este privát Facebook-profiljára Hajdú Péter a Jóban Rosszban szereplőjéről és a volt Fradi-vezérről. A közös képeknek meg is lett az eredménye, a Bors vasárnapra összehozta őket, persze ehhez segítségük is volt a producer személyében, aki azt mondta, örül, hogy végre boldognak láthatja felesége barátnőjét.

Nincs közöttük semmi

"Nincs közöttük semmi, eddig mindössze kétszer találkoztak, és Krisztián egyáltalán nem az esete Zsófinak" - nyilatkozta lapunknak a Jól Értesült Közeli Ismerős, mert tudják, ő mindenhol ott van. Na, hát most tényleg. Állítólag mindössze annyi történt, hogy egy buliban jártak, Hajdú Péter meg készített néhány képet, amit feltolt a Facebookra, nyilván okkal, valakinek biztos kellett már a reklám.

Szabó Zsófi aztán ki is borult, a Facebookon a Bors szerint a következőket írta: „Nem tartozom senkinek magyarázattal, de nem bírom ki, hogy ne írjam le, egy fotó és egy vicces képaláírás olyan lavinát indított el, ami több, mint röhejes. Krisztián és köztem az együtt töltött fél órában átlagosan egy méter távolság volt, kivétel a közös kép alatt". Hajdú Péter is megszólalt a cikkben, ő azt mondta, ugratták a Jóban Rosszban színésznőjét, azt szerették volna, hogy nevessen. Aha. "Mi Krisztiánnal nevettünk, de ő kiborult a cikkeken. Krisztián és közte nincs semmi – tette hozzá a Frizbi műsorvezetője."

Szakítottak, Szabó Zsófi elköltözött

Szabó Zsófi és Mártha Imre meg nem pusztán lazítanak, fél év együttjárás után nemrég tényleg véget ért a kapcsolatuk. Szabó Zsófi pénteken költözött el volt pasijától, mondta névtelenséget kérő informátorunk, hangsúlyozva, Balogh Edina volt barátja és Szabó Zsófi nem harmadik fél miatt szakítottak. "Már hónapokkal ezelőtt is látszott, hogy ez lesz a vége. Mindketten rengeteget dolgoztak, nem maradt elég idejük egymásra, és szép lassan meghalt a kapcsolatuk. Az utolsó egy hónapot végigküzdötték, Zsófi megpróbálta rendbe hozni, de nem járt sikerrel. Nagyon szenved attól, hogy így alakult, de úgy érzi, mindent megtettek. "

Szabó Gyula lánya pénteken költözött el Mártha Imrétől, úgy tudjuk, a pakolásban barátnője, Sarka Kata segített, ám őt hiába kerestünk, nem kívánta kommentálni a híreket. Bár csak néhány napja költözött el, úgy hírlik, máris újra ismerkedik, de hogy kivel, azt nem tudni, csak annyi biztos, hogy nem Berki Krisztiánnal. Kerestük Szabó Zsófit is, de nem kívánt nyilatkozni.