A kérdést úgy is feltehetnénk persze, hogy van-e hülyébb röhögés Seherezádéénál - a VV5 gogósa a szamárbőgéshez hasonló nevetéssel verte ki a biztosítékot a nézők körében, de simán felveszi vele a versenyt VV Olivér Cukorfalatra emlékeztető röhögése. Hernádi Judit sírva mulat, Sebestyén mindig ügyel arra, hogy be ne pisiljen, és jobb híján egy ilyen megnyilvánulással Erdélyi Mónika is beírta magát a történelembe. Adjon maximum pontszámot annak, akinek a nevetése a legjobban irritálja!

1. VV Seherezádé

Hónapok alatt többször is felfigyeltünk a Való világ csendjét megtörő szamárbőgésre, persze szamár a kanyarban sem volt. Aztán egy nap arc is párosult a hanghoz: kiderült, hogy Seherezádé röhög. A csajból kijövő hang még a sokat látott és hallott tanárt is meglepte, aki órákat tartott abban az időben a villalakóknak. „Az igen. Az igen” – volt a reakció.

2. VV Olivér

A Való világ 4 szintén aranybánya volt idióta röhögésből, és ami Olivért illeti, mindenkin túltett. A villa Vagányának jó szokásai közé tartozott, hogy akivel csak lehetett, kicseszett a poén kedvéért. Ezeken azután órákig tudott úgy röhögni, mint Cukorfalat abból a rajzfilmből.

3. Hernádi Judit

Hernádi Juditot már több alkalommal is elkapta a röhögőgörcs a Heti Hetes felvételei alatt, de a legszebb pillanat az volt, amikor még saját maga sem tudta, hogy voltaképp min röhög. Gálvölgyi János – ismervén Hernádit – egyből időt kért, hogy a színésznő összeszedhesse magát. „Elfáradtam” – magyarázta vinnyogva Hernádi.

4. Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs a Való világ 4 szériájának egyik összefoglalója alatt készült ki teljesen úgy, hogy a stúdióba való bekapcsolás után sem bírta abbahagyni a nevetést. A műsorvezető röhögése egyébként elég látványos is bír lenni, sokszor olyan mozdulatokat tesz, mint aki a bepisilést szeretné megakadályozni. Kommentelők szerint egyébként kapott egy adagot akkori műsorvezető-társától, az azóta sitten nevetgélő Bucitól.

5. Erdélyi Mónika

Erdélyi Mónika szintén az egyik adás felvétele alatt kapott röhögőgörcsöt, amit egy ideig próbált elnyomni, de csak feltört belőle. A Mónika show műsorvezetője egy elmebajnok hozzászólásain szórakozott, a részlet nem került adásba.