A több fronton is sikeres Rubint Réka nem feküdt kés alá, egyszerűen csak fogyott szülés óta, és persze a pulóvere is nagyon előnyös. A fitneszcelebnej hangsúlyozta, ezentúl gyakrabban fogja hordani a ruhadarabot, amiben ikrei nagyobbak, mint valaha. De mikor, miben volt a legjobb a melle?

A tegnapi nap folyamán szinte futótűzként terjedt a kép, amin hazánk fitneszcelebje nagyon érdekes méretű, de még inkább érdekes elhelyezkedésű mellekkel pózol. A kép láttán egyből elindult a találgatás, mi is történt a háromszoros anya eddig is tisztességes mellzetével. Egyik olvasónk szerint Rubint ismét terhes, ezúttal ikrekkel, de az izmos has megtartása érdekében a melleiben hordja magzatait. Egy másik szerint egyszerűen csak megirigyelte Bakács Tibor Settenkedőt, és görögdinnyéket lopott. Van olyan is, aki szerint csak címlapra gyúr, és van, aki úgy gondolja, tök mindegy az eredmény, mert mindenképp borzasztó a végeredmény.

Sokat sportol, sokat fogyott

Rubint Réka szerencsére nem hagyta, hogy továbbra is kétségek között vergődjünk, és elárulta nekünk, minek köszönhető, hogy a mellei a nyakában kötöttek ki. "A melleimmel semmi nem történt, reggel 7-kor futok, este 8-kor órát tartok, és ez mindennapos. Tíz kilót fogytam szülés óta, és elég nehéz lenne mellműtéten átesni, ahhoz regenerálódni kell. Egyszerűen nagyon előnyös a pulóver, előszeretettel fogom hordani” - mondta, majd büszkélkedett kicsit az új DVD-jével, amiből már nagyon sokat eladott, juhé.

Mikor a legjobb Rubint Réka melle?

Kicsit elkalandozva eljuthatunk odáig, hogy Rubint Rékának nagyon sokféle melle van - szigorúan a természetes fajtából -, de egyszerűen lehetetlen eldönteni, melyik a legjobb. Az eredeti kép több bloggert is megihletett, és a maguk módján fel is dolgozták Rubint feledhetetlen melleit. Tehát ezúttal is arra buzdítjuk  segítőkész olvasóinkat, döntsék el, mikor a legjobb a fitneszceleb, családanya és példás feleség melle!