A modellnek nem számít, hogy éppen téli vagy nyári hónapok következnek-e, minden képen bugyiban és melltartóban pózol, néha mondjuk magára kap egy szoknyát. Leonardo DiCaprio exe természetesen a saját testét ünnepli a naptárában.

Egy fehérneműcég reklámanyagának is tűnhet a modell 2012-es naptára, ugyanis majdnem minden képen csak bugyiban és melltartóban ácsorog valami értelmetlen kiegészítővel.

A hónapokat éppen ezért elég nehéz megkülönböztetni egymástól. Nem világos, hogy februárban éppen melltartóban biciklizik-e, vagy tűsarkúban horgászni indul.

A modellnek tulajdonképpen mindegy, hogy mi történik, ami lényeges, az úgyis az alakja. Így az egyik képen mondjuk robogózik, a másikon teniszütővel pózol, egy harmadikon meg simán csak egy bárszéken ücsörög.

A 26 éves izraeli modell egyébként sokáig Leonardo DiCaprióval kavart, de májusban állítólag végleg szakítottak. A színész azóta Blake Livelyvel és egy másik modellel ütötte el az időt.

Refaeli állítólag 8 hónapos korában szerepelt először reklámban, 15 éves korára pedig már több reklámkampány állt a háta mögött, és az év modelljének is megválasztották.