A színésznő egy londoni bemutatón bukkant fel, és elvitte a show-t Tom Cruise és a többiek elől. Előtte egy jótékonysági rendezvényen jelent meg, és lenyűgözött mindenkit a dögösségével. Anderson ahogy öregszik, egyre vonzóbbá válik. Lehet utána csinálni.

Az X-akták egykori színésznője a Mission Impossible londoni bemutatóján jelent meg egy viszonylag merészen kivágott ruhában. Minden beszámoló Andersonról áradozik.

A most 43 éves színésznő sok pályatársával ellentétben méltósággal öregszik, és egyre vonzóbbá válik. A X-aktákban a szerepe szerint szürke és viszonylag unalmas Anderson a december 13-i bemutatón mindenkit a háttérbe szorított.

Egy korábbi jótékonysági rendezvényen, amit szintén Londonban tartottak, a színésznő egy fekete ruhában jelent meg, amivel akkor is sikerült levennie az emberek a lábukról. Ezek után nem tűnik merészségnek megállapítani, hogy Anderson egyre szebb lesz, és mintha fiatalodna is.

Gillian Anderson soha nem tartozott a legnagyobb színésznők közé, az utóbbi időben a legnagyobb durranás az volt, hogy felbukkant Rowan Atkinson filmjében, a Johnny English második részében. Előtte többnyire sorozatokban játszott.