Csak találgatni lehet, mi tetszik a nézőknek a szobanövényben, és Veronika mivel csaphatta ki a biztosítékot. Tény, hogy a kacsacsőrű kamerák előtti dugása, erotikus fotói biztosan nem tettek jót a népszerűségének, de még mindig szórakoztatóbb volt, mint Csaba, akit észre sem lehet venni. Veronika kiesésével most már az is biztos, hogy Péter sem elégül ki egy darabig.

Megdöbbentő végeredménnyel zárult a hétfő estére eltolt Való világ párbaj, és nemcsak azért, mert megint a dögunalmas, lakótársai által csak szobanövénynek, illetve tujának nevezett Csaba ment vissza a villába, hanem, mert ezt durván magas százalékos győzelemmel tette meg.

Csak találgatni lehet, hogy a nézők ellenérzését a párbajra hívott Veronika mivel vívta ki: meglehet, saját magát csinálta ki azáltal, hogy a kamerák előtt dugott a korábban kiesett Cristofellel, esetleg a Bors szerkesztőségébe eljuttatott erotikus-bugyis képek verték ki a biztosítékot, illetve a Névtelen Forrás állítása, miszerint Alekosz exe kurva volt. Népszerűségén minden bizonnyal az sem lendített, hogy az ágy alá bújva hallgatta ki benti ellenségeit. De az is lehet, hogy az embereknek egyszerűen csak Csaba volt a szimpatikusabb - mondjuk elég szemfülesnek kell lenni ahhoz, hogy valaki rájöjjön, hogy a Helyes pasi kategóriában (na, hogy ebbe is ki sorolta be, azt is megnéznénk) beszavazott fiú egyáltalán a villában él (mindemellett pedig eszik, iszik, alszik).

Csabát amúgy mindössze hárman várták vissza, köztük Fecó is, aki egy ideig elzárkózott attól, hogy ő mondja el a védőbeszédet, ebből is látszódik, milyen jellegű barátságok kötődnek odabent. Veronika visszatérését természetesen Péter várta a legjobban, aki színpadiasan összetépte saját papírra vetett kortesbeszédét Fecóé után, és majdnem hitelesen drámaian elmondta, mennyire szereti mindenki a kacsacsőrűt. A beszédből mindössze az maradt ki, hogy mennyire szeretné megdugni már hetek óta, talán ennél a pontnál a nézők is megkönyörültek volna Veronikának. Mert hát a szükség nagy úr.

A Péter és a minigeronazzo nagy szexjelenete így a közönség szavazatai alapján elmaradt, ezt a lehetőséget Cristofel kapta meg ismét, aki az elsőb sorból drukkolt volt/van/lesz(?) csajának. Jelenlétére Sebestyén Balázs is felhívta Veronika figyelmét, aki mindössze annyit bírt kinyögni, hogy: "Látom." Aztán picsogott egy kicsit kiesése miatt.

Ez a nap minden kétséget kizárólag VV Vera (figyelem, nem Veronika!) napja volt, aki Csaba visszatérésekor jó, hogy kezet nem csókolt a fiúnak, de valami olyasmit elsütött, hogy imába foglalja a nevét. Ő is csak addig lesz boldog, míg kint a kezébe nem nyomják a pornófilmjét.