Karácsonyizáltunk néhány celebfotót, hogy önnek ne kelljen az utolsó pillanatban üdvözlőkártyáért, képeslapért rohangálni. Zimány Linda huncut önfotója, Dukai Regináék karácsonyfa előtti mosolygása, és számos más csoda, a jóindulat jegyében.

Három nap van hátra karácsonyig, amitől még a Velvet központi szíve is meglágyul, vagy legalábbis úgy tesz. A kedves olvasókat mi is szerettük volna megajándékozni valamivel – szemünk előtt három K lebegett: karácsony, közszolgálat, kedvesség. Fogadják hát szeretettel letölthető mellékletünket, amely karácsonyizált celebképeslapokat tartalmaz. Kedves ajándék lehet bulvárkedvelő ismerősöknek, de ha gyorsan kinyomtatja, ebédidőben még feladhatja, így a célnak megfelelően is működik.

A kisszériás kollekcióba magyar ismertemberek saját fotóit válogattuk. Zimány Linda önfotója mellett Barbee cicázása, a témában amúgy is tevékeny Dukai Regináék karácsonyfa előtti mosolygása, Fluor két ihletett pillanata, Horváth Éva újraértelmezett mikulásruhája, SP tájképe, és természetesen egy velvetes hörcsög is látható. Itt pedig a hátlapot találja, ha van kedve kétoldalast nyomtatni. Megéri. Boldog karácsonyt!