Karácsonyi kívánságlistákat írattunk hazai celebekkel, olvasóink pedig ez alapján tippelhettek a listák szerzőire. Varga Viktor pornóforgatást és Lexust kért, VV Zsófi Nárai (sic!) Tamás divatkönyvét és Hello Kitty-s gyűrűt, Bárány Attila pedig egy kék kabátot és puncit, de örülne egy új autónak is. Hát erre vágynak ők.

Idei év végi játékunkban kívánságlisták mögé rejtettük a celebeket, arra kértük őket, vessék papírra, mit szeretnének karácsonyra. A legextrémebb vággyal talán az egyik utolsó versenyző, a listája alapján megfejthetetlen Bárány Attila állt elő, ő frissen borotvált puncit kért, de azért volt a felsorolásban béke és szeretet is. Bárányhoz hasonlóan péntekre maradt a közhelycunami gazdája, Herczeg Zoltán is, akinek az évek alatt állandó jelzője lett a hetero divattervező, így többen is kitalálták.

Mentőhelikoptert, Selena Gomezt és soha el nem fogyó vörösáfonya lekvárt Fluor kért, a listája aljára rajzolt pingvin miatt ő sem okozott különösebb nehézséget olvasóinknak, és bár azt gondoltuk, hogy listapárja, VV Gigi mindenkin kifog, érkezett helyes megfejtés. A játékban nem Rácz VV Gigi volt az egyetlen valóvilágos, írattunk listát VV Jerzyvel és Rágógumi VV Zsófival is. Előbbi mallorcai nyaralást, pácsót, laptopot, zoknit és tévét kért, utóbbi az elérhető kívánságok híve, így francia kártyát, nagy szőrös plédet és Hello Kitty-s gyűrűt kívánt magának.

A valóvilágosok mellett volt egy tehetségkutatós indulónk is, Varga Viktorról van szó - ő az örök szerelmen kívül egy Lexust kért, és pornóforgatást a barátnőjével, úgyhogy ezúton arra kérjük a pornórendezőket, gondoljanak Varga Viktorra a következő filmjüknél.