Válság van, de szerencsére a férfimagazinok még tartják magukat, és idén nagyon belehúztak, szinte minden hónapra jutott egy celeb címlaplány. A még éppen nem terhes, de azóta már anyává lett Dundika Las Vegas-ban vetkőzött a Playboy kedvéért, VV Gigi a CKM-nak csak kicsit, egy másik férfimagazinnak viszont nagyon sokat mutatott a testéből és Horváth Éva is csupaszon jubilált. De ki a legjobb? Tízest adjon annak, akit a legszexibbnek tart, egyest annak, akiért nem sétálna el az újságosig.
A szavazásnak vége

01. Pápai Gyöngyi – Playboy, január

A glammodellt 2010 novemberében fotózták le a Las Vegas-i sivatagban a magyar magazin számára, de állítólag korábban készültek olyan képek, amelyeket az amerikai kiadásba szántak. „Tavaly aláírtam a két évre szóló szerződést, aztán elutaztam a fotózásra Miamiba. A képek még nem jelentek meg, ha így lenne, annak már nagyobb visszhangja lenne. A szerződésben aláírtam azt is, hogy két évig nem változtatok magamon. Ez nehéz, mert folyamatosan változik az ember, például a tavaly áprilisi CKM címlapon sokkal vékonyabb voltam, sok playmate, mire megjelenik külföldön, egészen más, mint a fotókon” – nyilatkozta a Velvetnek Pápai Gyöngyi, aki ugyan nem magas, de az alkata arányos, így ez nem látszik a fotókon.

5,75

02. Márki VV Zsuzsi – Playboy, február

A Való világ előző szériájának kizárt játékosa is kapott egy címlapot: a narancsokkal dobálózó táncosnőnek - aki egyébként 2006-ban második lett Az Év Playmatje választáson - egy bokszteremben kellett pózolnia. „Igazából nem is készültem se plusz edzéssel, se diétával, mindössze az elmúlt fél év odafigyelésének az eredménye látható a képeken. Néha kondizok, illetve a zenemániámból adódóan inkább az aerobikot részesítem előnyben, ha alakformálásról van szó” – nyilatkozta Márki Zsuzsi, aki – nahát – pont a fotózáson szakított valóvilágos pasijával, Leonidásszal: „Óriási botrányt rendezett, azt mondta, féltékeny, és elege van abból, hogy mindenki az én testemet bámulja. Közölte, hogy vagy felöltözök és elmegyek vele azonnal, vagy soha többé nem akar semmit sem tőlem.” Dráma.

5,40

03. Sásdi Vivien – Playboy, március

A címlaplány úgy döntött, három évnyi vetkőzés bőven elég volt, ez az utolsó férfimagazin, amelyben fedetlen testtel láthatjuk. „Három éve fedeztek fel egy portfólió-fotózáson, de mivel alacsony vagyok, nem maradt a divatvilágban túl sok lehetőségem, mint ledobálni a ruháimat” – nyilatkozta akkor Sásdi Vivien. A modell egyébként a tökéletességre törekszik, ezért is műtette meg a mellét. Ja, és a buli kedvéért szívesen bevállalja az édeshármast is. „Nem vagyok biszexuális, csak a buli kedvéért megyek bele ilyenekbe, illetve, hogy a páromnak örömöt okozzak vele. Ezt persze nem úgy kell elképzelni, hogy én folyamatosan gruppenezek, de ha úgy adódik, benne vagyok abban is.”

6,12

04. Horváth Éva – Playboy, április

A férfimagazin a második tavaszi számban igazi nehézbombázóval kedveskedett az olvasóknak. Horváth Éva szerencsére vállalta, hogy egy újabb aktsorozattal ünnepli meg azt, hogy kereken tíz évvel ezelőtt vetkőzött le a magyar Playboynak. „Azt szerettem volna, ha ez az idei sorozat művészibb lesz, eredetileg fekete-fehér képeket akartam, de a színek annyira dominánsak ebben a környezetben, hogy végül inkább úgy döntöttünk, színesek lesznek. A művészi vonal egyértelműen felfedezhető a fotókon. Néhány barátom nem is értette, mitől ilyen furcsa a képi világuk. Szerencsére engedte a magazin, hogy kicsit eltérjünk a megszokottól” – fejtette ki a koncepciót a Velvetnek az Éden hotel háziasszonya, akiről hol máshol készültek volna a képek, ha nem a kolumbiai tengerparton.

7,12

05. A VV4 női – CKM, április

“Sokat számít a világítás és a smink. Ahogy mi sminkeltük őket, az egészen más, mint amit maguknak készítettek korábban. Szandika szájához sem nyúltunk, és nem lett vékonyabb senki sem. Bőrretus, világítás és profi smink, mindössze ennyi a titka a szép képeknek. Másra nem is volt időnk, hiszen a négy fotót mindössze 3 órán át retusáltuk, hogy minél hamarabb elindulhasson a szavazás a CKM honlapján” – nyilatkozta a Velvetnek Pantl Péter, a CKM főszerkesztője, miután a stáb szépen sorban levetkőztette és lefotózta a Való világ előző szériájának női versenyzőit. Persze a címlapra nem kerülhetett fel mindenki, az olvasók pedig úgy érezték, hogy VV Gigi és VV Anikó egymáshoz simuló testét emelnék le legszívesebben a polcról.

5,53

06. Dundika – Playboy, május

A 2005-ös Év Playmate-je már Majka gyermekével volt várandós, amikor megjelentek azok a képek, amelyeket még Pápai Gyöngyi fotózásával egyidőben készítettek az Egyesült Államokban. "Bármennyire is ezt szajkózzák mindenhol, soha nem mondtam azt, hogy nem fogok többé fotózni, talán azért maradt ez az emberekben, mert akkoriban sokan mondták, hogy ez az utolsó, és azt hitték, hogy nekem is. Pedig nekem ez a dolog bejött, soha nem voltam karrierváltásban. Ha megadják azt a pénzt, amit szerintem megérdemlek, akkor levetkőzök, mert amíg úgy nézek ki, ahogy, és ezt felvállalom, addig azt miért ne mutatnám meg?" – tette helyre a dolgokat.

6,36

07. Szabó Zsófi – CKM Álomnő

A CKM-Joy magazin Top 100 díjátadóján kiderült, hogy a Jóban Rosszban most éppen egyedülálló színésznője lett Magyarország álomnője. Ennek örömére le is vetkőzhetett a férfimagazinnak. „Nagyon furcsa lány vagyok. Vagy egy nagyon egyszerű énemet mutatom, vagy pedig egy nagyon extrémet. Azt szerettem volna, ha egy természetes sorozat készül, nem beállított, nem pucsítós, nem átlagos, hanem Szabó Zsófi-s” – nyilatkozta Szabó Gyula lánya, aki először nem hitte el, hogy ő lett a tuti befutó, a fotózásra pedig nem nagyon tudott felkészülni, mert csak pár napja volt. A szülei mindenesetre büszkék: „Persze, hízik a májuk, mégis az ő génjeiknek köszönhetem, hogy nyertem. Egyébként anyu nagyon kritikus, apukámnak viszont én vagyok az álomnő.”

5,97

08. Rácz "VV Gigi” Ildikó – Playboy, július

Bátyja figyelmeztette, hogy a VV4 alatt ne nagyon vetkőzzön, mert később nem lesz rá igény, de nem lett igaza: az áprilisi CKM címlap után a Playboy is felkérte egy fotózásra a valóságshow-szereplőt, ő lett a júliusi címlaplány. „Nem mondtam egyből igent, hanem azt mondtam, hogy üljünk le és beszélgessünk erről első körben. Nem volt még olyan újság, aminek levetkőztem volna, ezért el kellett azon gondolkodnom, kell-e ez nekem, hogy playmate-ként fognak-e emlegetni, és hogy egyáltalán milyen dolgokkal fog ez járni” – aggódott VV Gigi, akinek a pózolás a falatnyi tangában – lásd április CKM - nem egyenlő a vetkőzéssel.

5,59

09. Kustánczi Lia – CKM, július

Celebekben erős volt ez a nyári hónap, a CKM ugyanis a modellből lett lemezlovast kérte fel címlaplánynak. „Nyár van, pezseg az élet, ráadásul más lett, mint általában a CKM-képek, jót tett, hogy kevés a sminkem, meg hogy kiegészítők nélkül pózolok egy medence partján. Persze az sem utolsó szempont, hogy bekerült az újságba a CD-melléklet, így ez remek reklám az anyagomnak, hiszen számomra a legfontosabb a zene” – örvendezett Kustánczi Lia, aki saját bevallása szerint a „kevés szöveg, durva house zene” vonalon mozog.

5,52

10. Metzker Viktória és Daniludisz Nikolett – CKM, augusztus

A hárombetűs férfimagazinnál nem bíztak semmit a véletlenre, az uborkaszezon közepén két főplaymate-et is bevetettek a címlapjukon. „A fotózás napján nagyon meleg volt és rettentően fújt a szél. A smink nehezen maradt az arcunkon, térdig érő fűben kellett pózolnunk és Vikinek kijött az allergiája is. Nem volt könnyű, de azt hiszem, látva az eredményt, igazán megérte” – nyilatkozta a 2010-es év playmate-je, Daniludisz Nikolett, aki Metzker Vikivel meztelenkedhetett a mező közepén. „Az elején nagyon meg voltam ijedve, hogy milyen lesz, de amikor megláttam a kis cuki bicikliket, akkor megörültem. Tetszett, hogy ilyen régebbi típusú biciklik voltak, végül is igen szexinek találom” – tette hozzá Daniludisz Nikolett, aki Bódi Sylvivel is szívesen meztelenkedne.

5,78

11. Czeglédi Edit – Playboy, szeptember

A magyar modell egy közösségi oldalon ismerkedett meg Nomi Fernandesszel, akivel olyan mély lett a barátságuk, annyira egyeznek az elképzeléseik, hogy a férfimagazin szeptemberi címlapján beolajozott testtel simulnak egymáshoz. „Amikor elkezdtük egymás testét festékkel bekenni, teljesen feloldódtam. A fotózáshoz a stylist különleges ékszereket is választott, mert fontos volt, hogy stílusában illeszkedjen az arany környezethez. Arról nem is beszélve, hogy ebben az esetben tényleg öltöztettek minket ezek a kiegészítők" – magyarázta akkor Czeglédi Edit, aki persze nagyon örült annak, hogy Nánási Pál fotózta.

5,85

12. Gregori Dóra – Playboy, október

„Bár a szépségkirálynők ritkán szoktak megválni a ruháiktól, a februári CKM-fotózás óta próbál rábeszélni az újság főszerkesztője, hogy szerepeljek a Playboy újságban is, eddig tudtam neki ellenállni. Ilyenkor arra szoktam gondolni, hogy milyen jó lesz sok-sok év múlva a gyermekeimnek és az unokáimnak büszkélkedni vele” – vallott motivációjáról 2010-es Miss Hungary, aki – micsoda fordulat - nem szereti meztelenül mutogatni magát: „Így külföldön is fürdőruhát viselek, nem szoktam meztelenül szaunázni sem, még ha bevett szokás is ez némely országban. Az ágy az egyetlen kivétel, ahol mindig meztelenül vagyok”.

6,99

13. Malakona Amina – Playboy, december

"Az utóbbi időben rengeteget utaztam, mivel külföldön lényegesen több munkalehetőség van. Az első glamourmunkámra egyébként csak három évvel azután került sor, hogy elkezdtem fotózásokra járni. Beletelt pár alkalomba, mire leküzdöttem a szégyenlősségemet" – nyilatkozta a Velvetnek a salgótarjáni születésű modell, aki egyébként egyszerre két szakdolgozatot ír. "Az egyik a tévéműsorok hatása a fiatalok szocializációjára, a másik a nemi szerepeket vizsgálja reklámfilmekben, férfi és női sztereotípiák szempontjából" – tudtuk meg. Hát igen, ilyen is van.

6,81