A 24 éves spanyol Hedisa Visapa nagyon ügyesen tör a népszerűség felé: szívesen leveszi a ruháit és szexnovellákat írogat. Ja, és persze az interjúiban is a szexről beszél.

Még nem jelent meg könyve, de valószínűleg nagy siker lesz, mert Hedisa Visapa, egy 24 éves spanyol erotikusnovella-író nagyon ért ahhoz, hogy eladja magát.

A készülő könyvének az első fejezetét feltette egy blogra. Itt el is lehet olvasni, bár érdemes hozzá spanyolul tudni valamennyire. Egyébként nagyjából arról szól, hogy egy lány ki akar bérelni egy szobát, és amikor megy intézni a dolgot, akkor annyira megtetszik neki a leendő lakótársa, hogy gyorsan el is kezd maszturbálni a leendő szobájában, amit persze a leendő lakótárs észrevesz, hatalmas merevedése lesz, aztán jól egymásnak esnek.

A részletet szeptemberben posztolta, nagyjából egy hónappal azután, hogy átlátszó pólós képei jelentek meg a spanyol FHM-ben. Ezeket itt tudja megnézni. Visapa az FHM Top100 versenyen indult, ahol bekerült az első tízbe.

Idén januárra pedig eljutott oda, hogy az Interviú magazinban szerepel, teljesen meztelenül, a hamarosan megjelenő novellakötetét népszerűsíti, valamint a szexről beszél. Az interviús képeket erre találja. Visapa történetében fontos, hogy apja kongói, az anyja spanyol, és Spanyolországban nőtt fel, valamint az is, hogy az NBA idén alig tudott elindulni .

Ezért néhány játékos más országok bajnokságaiban játszott, amíg az amerikai bajnokság szünetelt. Ahogy Serge Ibaka is, egy kongói kosárlabdázó, aki a Real Madrid kosárcsapatához szerződött, Visapa pedig nagyon szereti a kosárlabdát, Facebookon is alapvetően kosárlabdázókat és kosárcsapatokat lájkol. Úgyhogy arra a kis időre, amíg Ibaka Spanyolországban légióskodott, össze is jött vele.

“Facebookon találkoztunk. Még a nyáron hallottam róla egy interjúban. Nagyon tetszett, hogy egy ennyire jó képű kongói játszott egy spanyol csapatban a kettős állampolgársága miatt. Küldtem neki egy üzenetet Facebookon, tetszettünk egymásnak, és összeismerkedtünk” - mondta Visapa az Interviúnak.

Aztán a facebokos üzenetekből sms-ek lettek, végül találkozók. “Megkérdezte, hogy beszélem-e a lingalát, a kongói nyelvet. Mondtam, hogy nem, mert Spanyolországban nőttem fel. Viccesen felajánlotta, hogy bevezet a rejtelmeibe. Madrid központjában találkoztunk. Elmentünk vacsorázni egy thai étterembe, onnan viszont különváltunk, mert másnap meccse volt, és a meccsei előtt nem szexelhet” - mondta Visapa. Ez november elején történt, az Interviúban megjegyzik, hogy a másnapi meccsen a kongói légiós egy darab pontot sem dobott, úgyhogy lehet, hogy mégsem váltak külön a vacsora után.

Visapa az interjú egy későbbi részében megjegyzi, hogy a 9-es mezszámmal játszó Ibaka minden szempontból kilences volt, a szexben is. Mondjuk azt nem tette hozzá, hogy milyen skálán, de valószínűleg 10-ből kilences.

Az FHM Top100 versenyzője, mielőtt novellaíró lett volna, volt már sok minden. Egy időben fodrászként dolgozott, aztán egyetemista volt, majd stewardess, modell és reklámmodell.