A színész elképesztően sok nővel kavart eddig, főleg szőkékkel és modellekkel. Most éppen Erin Heatherton bugyiértékesítési szakmunkással randizgat, de mi összeállítottunk egy galériát a híres exekből. Melyik nőjét irigylik?

Leonardo Dicaprio fennállása óta (harminchét év) számos nővel randevúzott. Első dokumentált csaja Kristen Zang volt, most pedig az alábbi képen feszítő Erin Heathertont szedte fel – előbbi színésznő. Utóbbi bugyimodell, a merítés ezzel nagyjából jellemezhető is. A celeburak celebnőket választanak, ráadásul ahogy idősödnek, egyre fiatalabbakat.

A pletykaoldalak szerint első komolyabb kapcsolata Cecilia Garciához fűzte, de megvolt neki Claire Danes, Helena Christensen, Liv Tyler, Amber Valletta, Eva Herzigova, és számos más híres nő is. Alábbi galériánk a teljesség igénye nélkül, ám illusztráltan mutatja be a színész excsajait, ami segít abban, hogy eldöntse, melyiküket fogadta volna el ön is. Katt!

Dicaprio szerelmi élete tehát elég szövevényes, de legalább átfedésekkel nem dolgozott. Meglátásunk szerint felállítható egy tendencia: az évek

Melyik?

múlásával a színész a színésznőkről átállt a modellekre, a barnákról (egy rövid kivételtől, Madalina Gheneától eltekintve) a szőkékre. De melyik csaja volt a legjobb? Szavazzon, kíváncsiak vagyunk.

Az megint más kérdés, hogy Dicapriónak valószínűleg boldogabban is alakulhatna a szerelmi élete, ha nem csitrikkel, hanem korban hozzáillőbb nőkkel próbálkozna, de hát nyilván nem erre törekszik, hanem arra, hogy minél több esztétikus testű, meztelen szöszit halmozzon fel a hippokampuszában.