A Való Világ X-Faktoros kiadásában Kingát szavazták ki lakótársai, ő megy egy hét múlva párbajozni. VV Attila randira hívta Muri Enikőt, Csaba és Vera védettséget szereztek, holott alig voltak jobbak a többieknél. Egy hétig tartó hisztire számítunk.

Kingát szavazták ki lakótársai a Való Világ aktuális felvonásában, ő lesz az tehát, aki szerdán megnevezheti párbaj-partnerét, majd egy hét múlva megmérkőzhet vele a bennmaradásért.

A védettséget az imádnivalóan borzalmas Seherezádé és Attila helyett Vera és Csaba nyerte meg - a VV5-ben ugyanis ma X-Faktorral kombinálták a kiválasztást, a játékosok párosával daloltak, csak tudnánk, minek. A hihetetlen hibridműfajban négy egykori X-faktoros - Király L. Norbert, Kocsis Tibor, Muri Enikő és Vastag Csaba - korrepetálta az egyaránt hang nélkül szűkölködő realitycelebeket, ez lett belőle.

Duettek

Az első páros Eszter és Péter kettőse voltak, akik a Cotton Eye Joe-t nyomták kockás ingben. Péter hangképzési stílusa Oli urat, a Szomszédok fodrászát idézte, Esztert elkeseredett kísérletei pedig egyértelműen egy felháborodott Janka nénihez tették hasonlatossá. Egyébként a lány énekhangja nem lenne olyan rossz, csak olyan, mintha egy másik dalt énekelt volna. Király L. Norbi mindenesetre büszke volt rájuk, amit meg is értünk, hiszen neki aztán végképp egy fikarcnyi hangja sincs.

Másodikként Vera és Csaba léptek fel, a Színezd újra című megaslágerrel.  Vera tojósgalamb-mozgással imbolygott ide-oda, de a mikrofon legalább jól állt a kezében, hehe. Csaba, aki olykor léggitározott rajta, az eddigiekhez képest kimagasló énektehetségnek tűnit, és az X-Faktorban is lehetett volna helye, hiszen az előadás végén odavillázott egyet mentoruknak, Kocsis Tibornak. Aki amúgy "imádta, amit csináltak, mert annyira szerethető volt". Hát jónak mi sem neveznénk.

Kinga és Fecó a Boldogság, gyere haza c. örökbecsűt prezentálták, és nehezünkre esik eldönteni, melyikük rosszabb. Kinga hangja gyengécske de éles (ha nem hallanánk, nem hinnénk el, hogy van ilyen) és ordenáré hamis, Fecó meg nagyon szigorúan nyomta. Vastag Csaba, a mentor állította, két kisgyereket látott, akik keresik a csodát, de közben két jó ember is. Nem kellett volna felesezni előtte.

Seherezádé és Attila a United Keserű mézének borzasztóan hamis változatával próbált szavazatokat szerezni. Meglepő, hogy Seherezádénak mennyire nincs hangja, az ilyen típusú lányokról az ember azt gondolná, hogy cérnavékony hangon, de a dallamot azért valamennyire tartva képes dalolni. Hát nem. Mentoruk, Muri Enikő sikítva röhögött, aztán sírt, Keresztes Ildikó legszebb pillanatait idézve. Ennyi elég is nekünk, köszönjük, maradéktalanul szórakoztató volt, csak pocsék.

Attilának mondjuk nem: élő adásban hívta randira Murit, aki annyit válaszolt, "kívánom neked, hogy ezt a versenyt végigcsináld, aztán majd megbeszéljük".

Ez az este értelemszerűen nem a hangról szól - vélekedett Balázs, és nem is érthetnénk vele egyet jobban, de zárójelben megjegyeznénk, hogy azért Király L. Norbert skálázása is elképesztő élmény volt az összefoglalóban, pedig neki a hivatalos álláspont szerint van hangja.

Kinga és Attila hisztije egyébként a 9874. felvonáshoz érkezett, ennek részletes ismertetésétől megkímélünk mindenkit - az érdeklődőknek itt egy kis ízelítő.

Maradjanak velünk!