A legjobb komikus férfiszerepnek járó díjat Jean Dujardin kapta az idei Golden Globe-on, egy Hollywood fénykoráról szóló némafilmért. A felesége, Alexandra Lamy megcsókolta örömében, amitől lecsúszott a ruhája.

Filmes és tévés szemmel biztosan volt pár érdekes dolog a Golden Globe-díjátadón Ricky Gervais szokásos poénjain túl, de kihívó ruhákban és villantásban kifejezetten szegény volt az idei alkalom.

Az egyetlen valamirevaló villantást Jean Dujardin felesége, Alexandra Lamy színésznő produkálta. A francia Dujardin nyerte meg a legjobb komikus férfiszerepért járó díjat a The Artist című filmért, ami a legjobb vígjátéknak járó díjat is megszerezte. A film Hollywood fénykorában játszódik, az 1920-as, 30-as években, és egy némafilm, amit a kétezres években készítettek.

Lamy természetesen megörült féjre sikerének, oda is hajolt hozzá, hogy megcsókolja, de a mozdulat olyan heves volt, hogy Lamy ruhája lecsúszott a melléről, ahogy az a Stern Nation Chicre feltöltött képen is látszódik.

Az Egotasticon megjegyzik, hogy a kivillanó mellbimbó a leghétköznapibb a villantások között, viszont az ilyen milliós nézettségű élő eseményeknél a rutinosabb szereplők nem véletlenül szokták a mellükhöz ragasztani a ruhát, nehogy hasonló elő tudjon fordulni.

Dujardin és Lamy az Un gars, une fille című sorozat forgatásán ismerkedett meg 2003-ban. 2009-ben házasodtak össze, egy lányuk van.

A Golden Globe-on a legjobb dráma az Utódok című film lett George Clooneyval, a legjobb vígjáték a már említett The Artist, a legjobb animációs film a Spielberg-féle Tintin kalandjai. A legjobb rendező pedig Martin Scorsese lett a Hugóval.

A legjobb férfi színész George Clooney, a legjobb nó Meryl Streep lett. A legjobb komikus Dujardin és Michelle Williams lett. Az összes díjazott listáját erre találja .