A modell épp az országot járja, ahol modellmunkákra, és reklámfilmekhez válogatnak fiatalokat, páran azonban Dukai nevével visszaélve keresnek szereplőket egy új videokliphez. Feljelentést még nem tettek az ügyben, azt sem tudni, csak túl jól sikerült poénról, reklámfogásról vagy tényleges bűncselekményről van szó, de annyi biztos, hogy Dukai Reginának nem lesz új klipje.

Dukai Regina a héten hívta fel rá a figyelmet Facebookon, hogy több városban is visszaélnek a nevével, és fiatalokat szerveznek be egy videoklip-forgatásra. Mint kiderült, Veresegyházán, Dunaújvárosban és Szentendrén is az ő videójára hivatkozva szerveztek fiatalokat. A glammodell üzenőfalának tanúsága szerint a figyelmeztetés ellenére is többen elhitték, hogy előttük van életük lehetősége.

Tényleg van válogatás, de nem kliphez

“Több e-mailt is kaptam, amiben a klipem felől érdeklődtek. A veresegyházi iskolaigazgató hívta fel a figyelmemet arra, hogy az iskolájánál ehhez gyűjtenek embereket” - mondta Dukai Regina a Velvetnek, kiemelve, hogy tényleg válogatnak, de semmiféle klipről nincs szó, modellmunkákra és reklámfilmekbe keresnek szereplőket. “Én a Diamond Art Mediával dolgozom, én is válogatom a lányokat, megyek velük helyszínről helyszínre, de amikor jelezték felénk a másik válogatást, éppen egészen máshol voltam.” Még nem tudni, hogy a Dukai nevével visszaélők mi okból gyűjtik az adatokat, a jó poén még a legjobb eset. “Most mi van, ha egy nagyon rossz cég vagy rossz ember próbál kisfiúkat és kislányokat becserkészni bármilyen munkákra? Nem akarom, hogy ebből bárkinek problémája legyen, és azt az én nevemmel hozzák össze" - magyarázta felháborodva Dukai, tehát vagy tényleg nagyon dühös vagy kiváló színésznő.

Nincs feljelentés

Dukai Regina nem tett feljelentést, mert a veresegyházi iskolaigazgató azt mondta, hogy ő intézkedik. A helyi rendőrőrs parancsnoka, Gergely János  már hallott az ügyről, de mint mondta, feljelentés nem történt. De ha történt volna, sem tudnának mit tenni az adatgyűjtés ellen. “Amikor jelezték, annyit tettünk, hogy fokoztuk az iskola környéki rendőri jelenlétet, illetve a polgárőrséggel is egyeztettünk. Azóta megszűntek a dolgok, de ez nem tegnapi, hanem egy-két hetes ügy” - nyilatkozta a rendőr-főhadnagy.

Autóba is invitálnak

“Ma történt egy ilyen eset Dunaújvárosban a buszmegállóban, odajött egy csaj, hogy a videoklipedben szerepelhetünk, meg különböző munkákat adhatsz nekünk, én is néztem elég nagyokat, sőt ezt elég gusztustalannak tartom, hogy valaki ilyet művel” - szólt egy facebookos kommentelő, egy másik pedig arról is hallott, hogy autóba is be akarják ültetni az átvert fiatalokat. A szóbeszéd addig terjed, hogy pár embert már nem is Dukai Regina, hanem Fluor Tomi klipjéhez akartak kasztingolni. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságnál sem történt bejelentés, ők még pletyka szintjén sem hallottak az adatgyűjtésről.

Dukai Regina nevével nem először éltek vissza, korábban Facebookon jelentek meg ál-Dukai Reginák, de más népszerűségét is használták már a tudtán kívül: Bódi Sylvi arcával modelltanfolyamot szerveztek, Horváth Éva pedig a tudta nélkül jelölgetett be embereket a Facebookon.