A Jóban Rosszban szereplője decemberben vállalta fel kapcsolatát a volt Fradi-vezérrel. Korábban nagyon utálta, de Hajdú Péter és egy jókor küldött üzenet miatt már ott tartanak, hogy gyakorlatilag együtt élnek, van közös tetoválásuk, és Szabó Zsófi szülei is elfogadták a kapcsolatukat.

“Karácsony óta minden nap Krisztiánnál alszom, szépen apránként mindig egy táskával többet viszek” – mondta a Velvetnek Szabó Zsófi, aki már nem is annyira új pasijával, Berki Krisztiánnal együtt érkezett a Story-gálára, hogy látványosan szeressék egymást. Ettől a gyors költözéstől sokan megijednének, de a volt Fradi-vezér nem ilyen férfi. “Nekem ez teljesen természetes volt, megélünk minden pillanatot. Ha lett volna bármi ilyen gondom, akkor nem alakult volna ki" - jelentette ki.

A szülei megszerették

A 23 éves sorozatszereplő nagyot lépett, amikor szüleinek is bemutatta új kedvesét, pedig finoman szólva sincs túl jó híre a nála kilenc évvel idősebb üzletembernek. “Anyukám nagyon féltett, mert Krisztián egy igazi jó ember, és persze minden anyuka álma” – ironizált. “De komolyra fordítva a szót, édesanyám úgy nevelt fel, hogy a helyén legyen az értékrendem. Ha én úgy döntök, hogy Berki Krisztián az, akit én szeretek, és ezt fel is vállalom, akkor ezt tiszteletben tartja. Egyébként szimpatikus lett neki, megszerették apuval együtt.”

 

Első a nő, második a szülő

Berki amúgy nem azt tartja a legfontosabbnak, hogy Szabó Zsófi szüleivel jó kapcsolatot ápoljon, ennél fontosabb neki, hogy a "párja szívét hódítsa meg." "Ha látják rajtam, hogy szeretem és tisztelem a lányukat, akkor ezt a fajta tiszteletet ők is viszonozni fogják. Személyesen gratuláltam nekik, hogy ilyen lányt neveltek, és örülök, hogy én lehetek az a férfi, akivel párkapcsolatban él" – ezzel lágyította meg a szívüket.

Nem gondolkoznak

A pár tényleg nem vesztegeti az idejét: bár kapcsolatukat csak tavaly decemberben vállalták fel, máris van egy szinte eltüntethetetlen emlék a testükön egymásról, miután az ujjukra tetováltatták a másik nevét. A kérdésre, hogy nem érzik-e ezt kissé korainak, egybehangzóan válaszolták, hogy sehol nincs megírva, mi az az idő, amikor már nem korai tetoválást csinálni. “Zsófival hasonló a személyiségünk. Kellően őrült, szeretjük az életet, és rengeteget dolgozunk, ezért minden szabad percünket szeretnénk egymás társaságában eltölteni. Mivel ez egy szerelem, nem gondolkodunk azon, hogy mi lesz holnap” - vallott érzéseiről Berki, Szabó pedig hozzátette, hogy egyetlen olyan őrült létezik, mint Berki Krisztián, mégpedig ő maga.

Berki - Utállak!

“Gyűlöltem” – “Utáltam” – vázolták fel egymásnak válaszolva kapcsolatuk korai stádiumát. “Mi mindketten hasonlót sugárzunk. Ha megjelenünk valahol, akkor nem kell kétszer bemennünk egy helységbe, hogy bent legyünk. Bennem az volt, hogy 23 évesen nehogy már itt közlekedjen!” - “Azt gondoltam, hogy attól még, hogy kigyúrt és izmos, attól még olyan, mint egy felfújt hólyag. Minden héten új csaja van, nincs szíve” - válaszolta Szabó. “Egy közös társaság miatt több buliban is találkoztunk, de soha nem beszélgettünk. Egyszer elindult egy vérszívás, és onnan lehetett érezni a dolgokat.” – “Nem igaz” – vágott Szabó Zsófi pasija szavába. “Beírta a telefonjába a számomat, megcsörgetett, aztán írt egy üzenetet, hogy 'Berki', én pedig visszaírtam, hogy utállak!”

 

Hajdú Péter hozta őket össze

Ezek után annyira nem meglepő, hogy soha nem volt rendes randevújuk. “Talán ezért is vagyunk együtt. Mivel nem voltunk egymásnak szimpatikusak, valószínűleg egyikünk sem hívta volna el a másikat. Talán Zsófi egy idő után lépett volna, amikor már nagyon szenved. Nagyon jó barátunk, Hajdú Péter viccelt meg minket, amikor készült rólunk egy közös fotó, ami kikerült az internetre. Mielőtt elmentünk a Frizbibe, tisztázni ezt az egészet, találkoznunk is kellett, ez pedig 7-8 órára húzódott el. Onnantól kezdve minden nap találkoztunk” – mondta Berki a véletlen kapcsolat kezdeteiről.

Szabó Zsófi ezt annyira nem vette azért jó néven. “Én amúgy nagyon mérges voltam Petire, pont az a férfi, aki tényleg ennyire unszimpatikus, és még azt is tudtam Facebookon, hogy milyen aktuális csaja van.” – “Mi? Te nézegeted a Facebookomat? Ez a direkt marketing” – érdeklődött nőjénél a volt Fradi-vezér, akit eközben még az sem zavart, hogy a kávéja egy része a tányérja szélére ömlött. “Mindegy, csak ezt már ne igyátok meg" – mondta a jó hangulatú Berki, aki annyira jól érezte magát, hogy még egy fergeteges hangulatú videót is megosztott a világgal hazajutásukról, ezúttal azonban szerencsére megúszta baleset nélkül.