Megmondjuk, hova menjen, ha David Beckhammel akar találkozni

mm
2012.02.08. 14:54
David Beckhamről mostanában folyton olyan képeket kapunk, amiken éppen a legkisebb fia, Cruz karateedzés ücsörög boldogan. Hetente kétszer, délután négytől, alig háromszázezerből meg is nézheti őket.

Néhány hete szokatlanul sok kép készül David Beckhamről, ráadásul mindegyik fia karateedzésén, amit a focista boldogan látogat.

Először január közepén kaptunk egy sorozatot. Azon nem is Cruz Beckham, a karateedzésre járó legkisebb Beckham-fiú volt a főszereplő, hanem az apja és két bátyja, akik rosszalkodtak miközben őt nézték, úgyhogy David Beckhamnek rendet kellett köztük vágnia.

Körülbelül tíz nappal később újabb sorozat készült az edzőteremnél, ekkor a testvérek már nem voltak ott, csak David és Cruz Beckham. Aztán most, február elején megint lefotózták őket ugyanabban a központban.

Kis utánajárással kiderül, hogy a Master Kim Wellness Centerről van szó a Sunset Boulevardon Los Angelesben. Itt kapott helyet a Sunset Dojo, a Beverly Hills-i harcművészeti központ, ahol a gyerekkarate is van.


Nagyobb térképre váltás

A sorozatok hétfőn és szerdán készültek, Cruz Beckham pedig hatéves. Ez azért fontos, mert a központban hétfőn és szerdán délután négytől van a 4-6 éves korosztálynak karateedzés . Vagyis ezen a két napon érdemes David Beckham után kutatni a környéken.

A központ egyébként a Beverly Hills-i szórakoztatónegyed központjában van, alig pár méterre a Chateau Marmont nevű helytől, ami a hírességek egyik legkedveltebb szórakozóhelye. Lindsay Lohan rendszeresen jár ide, de Amanda Seyfried és Scarlett Johansson is nagyon kedveli.

Ha valaki úgy döntene, hogy megnézi Beckhamet az edzésen, a Malév csődje miatt nehezebb dolga van, mint korábban, mert kiestek a közvetlen járatok, mindenképpen átszállással kell menni. A legolcsóbb, ha londoni átszállással megyünk Budapestről az American Airlines társasággal, így nagyjából kétszázezer forintból megvan a repülőjegy.

A szállást érdemes a Chateau Marmont-ban intézni, egyrészt azért, mert nagyon közel van a sportklubhoz, másrészt azért, mert így beleszagolhatunk egy kicsit a hollywoodi fényűzésbe, harmadrészt pedig hazafiasságból, mert a magyar származású hotelmilliomos, André Balázs egyik hoteléről van szó. Itt a legolcsóbb szobák egy éjszakára körülbelül százezer forintba kerülnek, de hát a luxus, az luxus.