Lindsay Lohan az Amfar gáláján jelent meg meglehetősen furán. Egyrészt magához képest öregnek, a szája furcsán torznak, az egész megjelenése meg olyannak tűnt, mintha ő lenne Goldie Hawn.

Szerdán tartották a Wall Street-i Cipriani rendezvényközpontban az Amfar (amerikai AIDS-kutató szervezet) éves jótékonysági gáláját, amelyen Lindsay Lohan meglehetősen furán nézett ki.

A színésznő feszülős, fehér ruhája kifejezetten jól nézett ki, leginkább arra a darabra hasonlított, amiben January Jones domborított a legutóbbi X-Menben. A többi rész viszont valahogy nem stimmelt.

A felül egyenes, lent göndör, lelapult frizura, a nagyon lefogyott, beesett arc és a furcsán álló ajkak egészen olyanná tették a 25 éves színésznőt, mintha a számos plasztikai műtéten átesett, 66 éves Goldie Hawn lenne. Hawnnak talán bók, Lohannak viszont annál kevésbé.

Arról nem szólnak a hírek, hogy Lohan furcsán felcsúszott felső ajka egy friss botoxkezelés eredménye-e vagy valami másnak köszönhető, mindenesetre elég érdekesen néz ki, mintha egyáltalán nem tudná becsukni a száját. Így viszont legalább látszik, hogy nem olyan sárgák a fogai, mint amilyenek néhány hónappal ezelőtt voltak, amelyekkel szintén szerepelt a hírekben.

A pletykák szerint a gálán egy gazdag üzletembert akart rávenni arra, hogy úgy jótékonykodjon, hogy az Amfar alapítványnak, és neki (Lohannek) is jó legyen: vegyen meg egy gyémántokkal kirakott, aligátorszíjas Hublot órát ajándékba az árverésen.

“Húszezer dollárért árulták a tételeket. Miután beszélt az üzletemberrel, Lindsay odaküldte az asszisztensét hozzá, aki azt mondta: “Lindsay nagyon boldog lenne, ha megvenné neki ezt a tételt ajándékba”. Az üzletember hangosan nevetni kezdett” - mondta egy névtelen forrás a New York Postnak.

Az eseményen egyébként 1,4 millió dollárt, kb. 311 milió forintot gyűjtöttek össze az alapítvány számára, a műsorvezető Sarah Jessica Parker volt. Lohan nem győzte elújságolni mindenkinek, hogy azért van a gálán, mert ő alakítja majd a róla készült filmben Liz Taylort, aki az Amfar egyik fő támogatója volt.