A Harry Potter színésznője, Emma Watson a BAFTA díjátadó partijára vett fel túlságosan szexi ruhát. A piros csipkeruhában kivillant a színésznő mellbimbója, amiről valószínűleg nem tudott, mert minden képen nagyon boldogan mosolyog.

Emma Watson hasonló, de sokkal ízlésesebb ruhát vett fel a BAFTA díjátadót megelőző Lancôme-partira, mint Fergie a Grammyre, mégis ő villantott.

Fergie narancssárga csipkeruháján akkorák voltak az átlátszó részek, hogy tökéletesen látni engedték az énekesnő fekete melltartóját és bugyiját. Watson a maga részéről egy ízlésesnek mondható, piros csipkeruhát választott, jóval diszkrétebbet, mint Fergie. Arra viszont nem figyelt, hogy vegyen melltartót, így amikor a ruha egy kicsit félrecsúszott, előbukkant a Harry Potterből megismert színésznő melle, vagyis csak a mellbimbója.

Watson valószínűleg nem vette észre a dolgot, mert minden képen nagyon vigyorog. Esetleg az lehet még, hogy a villantás szándékos volt, és ennek örül Watson ennyire, de nem jellemző rá, hogy rendszeresen villantana, vagy így akarná magára felhívni a figyelmet.

Egyszer villantott bugyit egy autóból kiszállva, illetve hasonló körülmények között egy bimbóvillantása is volt, de nagyjából ennyi.

A színésznő a Lancôme reklámarca egy ideje, többek között ezért volt ott a cég partiján. A buli előtt nem sokkal mutatták be közösen a Lancôme új rúzskollekcióját, a Rouge in Love-ot. A buli utáni BAFTA-n egyébként a The Artist című film tarolt, összesen hat díjat kapott, köztük a legjobb film, legjobb rendezés és a legjobb főszereplőnek járó díjat.