Ha nincsenek embertelen méretű műmellei, komolyabban is megsérülhetett volna autóbalesetében Sheyla Hershey. A világ legnagyobb mesterséges emlőinek tulajdonosa a rendőrök gyanúja szerint ittasan, biztonsági öv nélkül vezetett, bár a modell állítja: csak felírt gyógyszerek befolyásolták.

Fának ütközött az autójával a világ legnagyobb műmelleinek tulajdonosa, Sheyla Hershey - írja a Daily Mail. A 32 éves modell épp gigantikus mellei miatt úszhatta meg a balesetet, mivel azok légzsákként védték a testét az ütközéstől. Hershey épp egy partiról hajtott hazafelé Texasban, amikor megpördült, lesodródott az útról, és a fának csapódott. Az összetört Ford Mustangja mellett további szívás számára, hogy a rendőrség eljárást indított ellene, mert azon kívül, hogy nem volt bekötve a biztonsági öve, még ittas is volt a baleset idején.

"Úgy gondolom, a mellem mentette meg az életem. A baleset rossz volt, és a melleim is fájnak, de legalább megvédték a testem többi részét" - nyilatkozta a Barcroft Mediának a karambol után. Az ittas vezetés vádját váltig tagadja Hershey, mondván, ő a szondát is megfújta, és eleve soha életében nem ivott még alkoholt. A Radar Online-nak azt mondta, hogy a depressziójára és fejfájására felírt gyógyszerek okozhatták a baleset idején lejátszódó tudatkiesést. A texasi törvények értelmében azonban ez nem számít enyhítő körülménynek, bárminemű bódult állapot vezetés közben eljárást von maga után - írja a Daily Mail. Hersheynek legközelebb március 28-án kell majd megjelennie a bíróság előtt az ügyben.

Sheyla Hersheynek 2010-ben egy fertőzés miatt ki kellett vetetnie óriásmelleit, de addig nem nyugodott, amíg új implantátumokkal nem pótoltatta őket. "Az, hogy nem voltak meg a melleim, megölt engem, nem tudtam, végig tudom-e csinálni 2012-t nélkülül" - mondta Hershey, aztán be is pumpáltatta a sós vizet a kannákba. "A melleim a részemmé váltak, nélkülük eltorzultam" - panaszkodott a modell, aki szerint kész csoda, hogy visszakapta gigakebleit. Ezeket - az orvosok és férje határozott kérése ellenére - tovább növeli, mert a teljes régi méretüket vissza akarja kapni. Hersheynek legalább nem kell az állandóan növő melleivel küszködnie.