Ártatlan arc, nagy mellek, hosszú lábak: ezek az objektív jelzők mondhatók el Claire Sinclair amerikai Playboy-modellről, akit a magazinalapító fia képelt fel hétfőn. Az áldozat imádja a hatvanas évek pin-up girljeit, és inkább született volna abba a korszakba. Sinclairt egy festő fedezte fel, és vitte be Hugh Hefner villájába és magazinjába.

A Playboy 2010. októberi címlaplánya és 2011-es Playmate of the Year-e is volt Claire Sinclair, a modell, akit Hugh Hefner fia, Marston agyalt meg hétfőn. Sinclairről egy negyedórás – az 1940-es, 1950-es, 1960-as éveket idéző – videót készített a Playboy, ami a Drunken Stepfather értékelése szerint igen idegesítő lett (és valóban hasonlít a gimis video-versenyekre elkészítetett remekművekre).

A videóból megtudjuk, hogy Sinclair 1991-ben született és Los Angelesben lakik. Legnagyobb vágya, hogy egy éjszakai bárt üzemeltessen, és annak alapján, hogy egyből a Playboy urának fiával jött össze, gondolható, hogy a pénz sem hagyja hidegen. Azt is megtudhatjuk, marha büszke rá, hogy pin-up girlként egy Olivia nevű festő vászonra vitte őt. Később a festő protezsálta be Hugh Hefnerhez is.

Állítása szerint gyerekkora óta pucér nők vették körül, hisz apja a magazin nagy rajongója volt mindig is. Sinclair szerint rossz korszakba született: "ha a tükörbe nézek, könnyen el tudom képzelni magam a hatvanas években" – mondta. Ez süt a honlapjáról is, ahol további fotók garmadáját találni a két nagy mellről és gazdájáról. A honlapról az is kiderül, hogy a születési neve Clairissa Irene Riccio (az olasz felmenők így garantáltak), és a középiskola után eszébe sem jutott tovább tanulni. 14 éves kora óta modellkedik, jól meg is él belőle.

Egy ilyen csajt vert meg tehát Marston Hefner, aki egy veszekedés hevében esett neki a pin-up girlnek. A TMZ szerint lekevert neki egy pofont, majd hasba rúgta a nőt. Sinclair ezt követően odahívta a családját, akik kihívták a rendőrséget. Rövid vizsgálat után a rendőrök letartóztatták Hefnert, óvadék ellenében később szabadulhatott. Hefnerrel szemben távoltartási végzést hozott a bíróság a verekedés óta.