Theodora Richards, a Rolling Stones gitárosának 26 éves lánya is a Skaist-Taylor bemutató modelljei között volt New Yorkban. Nem túl sok, de annál átlátszóbb ruhát kapott.

A Juicy Couture-től távozott Pamela Skaist-Levy és Gela Nash-Taylor új, közös kollekcióját mutatta be a New York-i divathéten Keith Richards lánya, Theodora Richards.

A bemutatón a legtöbb modell nem átlátszó ruhában volt, csak egy páran voltak, akik valamilyen áttetsző anyagból készült darabot mutattak be, és az eddigi képek alapján valószínűleg Theodora Richards volt az egyetlen, akinek a mellét nem takarta semmi sem, ezzel növelve a bemutató körüli hírverést.

Keith Richards lányát tíz évvel ezelőtt, 16 éves korában fedezte fel magának a modellszakma, amikor a Tommy Hilfiger felkérte, hogy Mick Jagger lányával, Elozabeth Jaggerrel közösen szerepeljenek a cég kampányában. Innnentől kezdve folyamatosan vannak modellmunkái, a 2000-es évek közepén a 4Stroke Jeans arca volt.

A Skaist-Taylor egy fiatal cég, a népszerű Juicy Couture két fő tervezőjének közös cége, 2010-ban alapították miután különböző nézeteltérések miatt távoztak a Juicy Couture-től. Megjelenésükben hangsúlyozzák, hogy kalifornaiaik, és a kaliforniai divatot népszerűsítik. Hogy az pontosan mit jelent, ők tudják, mindenesetre most kaliforniai luxuban utaznak.

"Van kaliforniai kasmír a kollekcióban, és teljesen a mackónadrágok és a kaliforniai luxus megszállottjai vagyunk" - mondták a tervezők az új kollekciójukról a Fashionistának. A bemutatón viszont széles vállú felsők, nagy bundák és kicsi sifonszoknyák voltak. A bemutató képeit erre találja.