A magazin fürdőruhás különszámában hemzsegnek a bikinis jó nők, akik sokak sajnálatára ruhában népszerűsítik a kiadványt. Vajon a dögös test egy testhezálló, nem feltétlenül ízléses miniben is olyan vonzó? Kattintsa végig galériánkat, amelyben a pálcikává fogyott Crystal Renn is feltűnik. Az egykor 46-os mérettel rendelkező plus-size modell végre jól érzi magát a bőrében, és ez egy Sports Illustrated-szereplést ért neki.

Minden évben férfiak ezrei várják, hogy végre megjelenjen a Sports Illustrated fürdőruhás különszáma, és ismert modellek bikinis fotóira csorgathassák a nyálukat, és az idei kiadás igazi ínyencfalatnak számít a rengő mellű címlaplánnyal, Kate Uptonnal. A magazin megjelenése körül persze mindig óriási a felhajtás, a modelleknek rengeteg helyen – például a New York-i tőzsdén is – tiszteletüket kell tenniük.

Ilyenkor persze nem bikiniben pózolnak a seregnyi fotósnak, hanem valamilyen dögös miniruhát öltenek magukra, amelyek azért majdnem annyit mutatnak belőlük, mint a Sports Illustratedben viselt bikinik.  Na, de mégis felöltözve vagy levetkőzve néz ki jobban Bar Refaeli, Irina Shayk vagy Kate Upton? Lehet, hogy egyeseknek kézenfekvő a válasz, a mellékelt galéria segítségével azonban talán árnyalható a helyzet. Kattintson és szavazzon!

A Jezebel szerzője szerint a magazint ünneplő partin egyébként kiderült, hogy valakinek hiába jó a teste, a csúnya ruha csúnya ruha marad. Alyssa Miller és Irina Shayk öltözéke állítólag jelmezszerű volt, Michelle Vawer pöttyös Stella McCartney-ruháját már boldog-boldogtalan viselte a nyilvánosság előtt, és ugyan a fehérnemű-modellekhez illenek a csillogó miniruhák, de Adaora talán egy kicsit túlzásba esett, bár azért Anne V folpackos minije sem egyszerű. A csipkeruhát viselők közül állítólag Ariel Meredithé volt a legelfogadhatóbb választás, Bar Refaeli és Chrissy Teigen pedig inkább a "eurotrash" vonalat képviselte.

A magazinban egyébként szerepel az újra sovány, ám egykor plus-size modellként taroló Crystal Renn is, aki annyira lefogyott, hogy egyáltalán nem lóg ki a sorból. Jó, míg a többiek vadító miniruhákban jelentek meg a magazin megjelenését ünneplő eseményen, ő egy színfekete, földig érő szettben pózolt a fotósoknak. Igaz, amikor a modellek a New York-i tőzsdén jártak, azért ő is egy nőies ruhát vett fel.

Elmondása szerint a magazinnál nagyon fontosnak tartják, hogy olyan lányokat válasszanak ki a bikinis különkiadáshoz, akik egészségesek. „Nem az számít nekik, hogy ki a legvékonyabb. Mindegyikünknek más az alkata” – nyilatkozta Renn, aki nagyon jól érezte magát az ausztráliai fotózáson, és most már nem görcsöl a kilók miatt. „Jól éreztem magam a bőrömben. Már egy ideje jógázom, és ennek köszönhetően sokkal jobban megismertem a testem” – tette hozzá a modell.

Miniben vagy bikiniben dögösebbek a SI modelljei?

Crystal Renn karrierje elején anorexiás volt, majd meghízott, de mivel a nagyobb súlyát csak egészségtelen módon tudta volna fenntartani, inkább lefogyott. „Dupla nullás és tizenhatos (magyar számozás szerint negyvenhatos) is voltam már, most pedig hatos-nyolcas (magyar számozás szerint harminchatos-harmincnyolcas) a méretem, ami bizonyos szempontból különleges dolog, hiszen kevés ilyen modell van” – nyilatkozta az egykori plus-size modell, akire bizonyos tervezők ruháiból még mindig csak a tízes (magyar számozás szerint negyvenes) jó.