Talán a nyálverő tinik összezavarására találhatták ki azt a hirdetést, amiben kismellű riporternőket keresnek, mert ez a trend. Az új trendről a Velvet lemaradt, így összedugtuk a fejünket néhány celebbel, hogy kiderítsük: ütött-e a kannák, tejcsárdák és tőgyek órája.

Furcsa és szokatlan hirdetésre bukkantunk nemrég, amelyben gyakornoki pozícióba diákriportert keresnek. Az először a Dumpjunky tumblren publikált hirdetés legmegkapóbb része, hogy "kifejezetten csinos, vékony, kismellű (mert ez a trend) diáklányokat keresünk ismert tinisztárokkal való interjúk vezetésére". Mint kiderült, nem szükséges semmilyen végzettség, nyelvtudás, tapasztalat és a felkészítő tanfolyam is ingyenes. A fényképes levelekre válaszoló feladó szerint ez "hangsúlyozottan nem erotikus hirdetés!!!".

A kismellű műsorvezetőt kereső hirdetésre a Velvet is jelentkezett, ám sajnos nem kaptunk visszajelzést a feladótól, a hirdetést pedig leszedték az Expresszről. Azonban annak utánanéztünk, merre mozognak a trendek, és valóban a kismellűeké lenne-e a magyar szórakoztatóipar zsíroskenyere. Megkérdeztünk néhány celebritást azok közül, akiknek az anyatermészet adott nagy mellett, akik megcsináltatták őket, és akiknek az anyatermészet adott kisebbet.

Kiszel: a férfiaknak a dús kebel tetszik

"Egy műsorvezetőnek mindegy, hogy milyen a melle, legyen empatikus, felkészült, szakmailag és emberileg is legyen a helyén" – reagált Kiszel Tünde a hirdetésre. Szerinte egyszerűen butaság azt állítani, hogy ez lenne a trend, ugyanis "a férfiaknak is a dús kebel tetszik". Hozzátette, ő a természetes szépség híve, és azzal nem ért egyet, hogy "valaki túl nagyra megcsináltatja a mellét, főleg egy vékony, filigrán lány". A lényeg a belső szépség kisugárzása, bár azt Kiszel is elismerte, hogy "fontos a külső és az ápoltság is, mert ez vizuális műfaj".

Soma: ha nagy a melled, csak meg akarnak kefélni

Spitzer Gyöngyi, alias Soma hasonló véleményen volt. "Az általános felmérésekből az derül ki, hogy a nagy mellet vonzónak tartják a férfiak" – mondta Soma. Szerinte aki hasonlóan "intellektuális munkát akar magának, az szeretné, hogy elsősorban riporternek lássák és ne nőnek". Mesélt egy csinos, vékony, nagymellű, diplomás barátnőjéről is, akinek jó alakja folyton gondot okozott az állásinterjúin. "Nyolc munkahelyen volt, és mindenhol csak meg akarták kefélni" – részletezte a közel sem egyenlő bánásmódot. Soma szerint viszont a nagymellű nőknek is van felelősségük, "meg kell tanulniuk kezelni a helyzetet", amihez távolságtartásra és belső kisugárzásra van szükség. Ugyanakkor "egy parányi mellű nőnek is lehet szexuális kisugárzása" – tette hozzá az épp egy börtönbe tartó énekesnő, aki elmondta, hogy oda ő is úgy öltözik, hogy nem a nőies oldalát fogja kidomborítani.

Voksán: a négyszögletes mell is válhat trenddé

A hirdetésről megkérdeztük Voksán Virág dj-t is, aki úgy gondlja, hogy "trendnek bejöhet bármi, de ez nem függ össze a közízléssel". Szerinte akár "a négyszögletes mell is bejöhet 2060-ra", de a férfiak mindig is a méretes, kerek mellekre fognak bukni. "Mint a kifutókon, ahol azt mondják, hogy a csontkollekciók kellenek, de ez a pasiknak nem tetszik", hiszen ők még mindig a nőies idomokat szeretik.

Kis Hegedűs: a nagy mell elvonja a kis tinik figyelmét

A normális, átlagos méretű mellek egyik tulajdonosánál, Kis Hegedűs Réka modellnél is érdeklődtünk az esetről, és ő sem értett egyet azzal, hogy ez a trend. "Egy hónapja végeztem szerkesztő-riporterként, a felvételin pedig nem volt előny a mell" – mondta Kis Hegedűs saját élményeiről. Szerinte az állhat a háttérben, hogy "elvonhatja a kis tinik figyelmét a nagy mell" a színvonalas interjúkról. Szerinte az a fontos csak, hogy mennyire csinos, ápolt valaki, de "hátrány lehet, ha egy nő úgy megy állásinterjúra, hogy ki van rakva mindene". Ilyenkor jobb lehet konzervatívabban felöltözni, nem úgy, mint amikor valaki "még egy lapáttal rátesz, aztán ne csodálkozzon rajta, hogy a derekáig érő dekoltázsát nézik" – zárta a témát a modell.