Khloe Kardashian és Coco T valahogy egymás mellé keveredtek, és együtt még kevésbé tűnnek kicsinek. Mi meg teljesen elbizonytalanodtunk, hogy akkor most Coco hogy is néz ki. Mert magára sehogy sem hasonlít.

Valamit biztos promózott a múlt héten Khloe Karadashian és Coco T, mert készült róluk néhány közös kép, egyik-másik kikerült a Twitterre. Érdemes megfigyelni az alábbi képet (ebből sajnos nincs nagyobb), ez valamilyen rajongói twitternek álcázott promóoldalon jelent meg, láthatóan profi géppel készült. És pont úgy viselkednek, mint bármilyen lányok, egy iPhone-nal: felemel, csücsörít, gúvaszt, fotóz.

(Khloe Kardashian egyébként kicsit több, mint 1,77 magas, ami még nem lenne brutális, ha nem hordana hozzá tizenkét centis sarkú cipőket, és nem tűnne nagydarabnak a ruháitól is. Coco T 1,57 magas, ciszont jóval gömbölydedebb. Szerencsére neki is vannak ribancos cipői.)

A nagyon szépen utómunkált képpár mellé íme egy másik fotó, összehasonlításképpen. Ezt maga Coco publikálta, hozzátéve, imádott pár percet találkozni Kardashiannal, mert olyan cuki.

Coco egy metapoénnal is megörvendeztette rajongóit. Íme, ha valaki még nem zavarodott volna össze eléggé, Coco és Coco. Egymás mellett.

Az egészben az a furcsa, hogy Cocóról nincs két olyan kép, amin ugyanúgy nézne ki – a félhivataloson, a barinős-pózolóson, és az önmagával feszítősön is mások-mások a testi arányai. És akkor még nem beszéltünk a hivatalos promófotóiról, íme ebből is egy galéria.

Akinek ez még nem volt elég a kavarásból, annak szeretettel ajánljuk az In Touch Weekly világszenzációját – nekik Coco retusigény nélkül feszített, domborodott, mikor hogy. Íme az ízelítő, a képre kattintva lesz ott még sok, és jól eldönthetik, hogy Ice T szöszke nejének melyik változata tűnik a legigazibbnak.

A természetesnek kikiáltott alkotásokon furán áll a lába, nincs narancsbőr a fenekén és a combján, és innen-onnan eltűnt az

Melyik a legjobb?

úszógumija. Persze a hasán lévő anyajegyet nem otthagyni ciki lett volna.

Reméljük, most már önök is kellőképpen összezavarodtak, úgyhogy nem maradt más hátra, mint az egész szemfényvesztést szavazásra bocsátani. (Jó, itt van egy retusálatlan, pucér fotó is, mindennek megkoronázásaként. Coco itt unokaöccsére, Austinra vigyáz, smink nélkül, meztelenül. A képet a ded anyja készítette.)