Széttetovált testet villantott Michelle McGee

2012.02.21. 21:03
Michelle "Bombshell" McGee addig vetkőzött, ameddig még legális Floridában. A a talán-náci, homloktetoválással is rendelkező nő egyébként bokszmeccsekkel haknizik, és elkezdett nagyon környezettudatos is lett.

Michelle McGee, a hozzá közel állóknak csak Bombshell négy dologról is híres. Az egyik, hogy miatta ment szét Jesse James és Sandra Bullock, a másik, hogy része Charlie Sheen népes háremének, a harmadik, hogy még náci karszalaggal is pózolt, a negyedik pedig, hogy testének nagy részét tetoválás díszíti, esetleg csúnyítja. Igen, még a homlokát is. Ez utóbbiból mutatott meg annyit, amennyit csak Florida törvényei lehetővé tesznek.

További képek az Egostatic!-on
További képek az Egostatic!-on

McGee mostanában leginkább főállású másod-harmadvonalas celebként tengeti napjait, amit nagyban köszönhet Jesse Jamesszel és Charlie Sheennel folytatott viszonyának. Utóbbinak nagyon sokat tett hozzá a legendává válásához, hogy elmondta, a színész híres 36 órás tivornyája során túlzás nélkül hegyekben állt a kokain.

A nő eredetileg webkamerás pornóoldalakon tűnt fel, de már ott is kiütközött furcsa személyisége, ugyanis az itt dolgozókkal szemben egykori kollégája szerint McGee óriási tahó volt. “Egyértelműen nem való ilyen munkára, igazi bukás volt a számunkra. A legtöbb lány szívesen flörtöl a kuncsaftokkal, míg Michelle meglehetősen borzalmasan viselkedett velük.”

Érdekes a nácikkal való kapcsolata is, mivel annak ellenére pózolt náci egyenruhában, hogy egyik fia zsidó származású. Ez még felfogható lenne poénnak is, viszont egykori férje szerint a két lábán látható W és P betű egyértelműen a White Power (fehér hatalom) rövidítése. Ő maga tagadja az egészet.

A fétismodellnek úgy tűnik, sikerült megtalálnia azt a tevékenységi kört, amiben nem kell emberekkel foglalkozni, meg úgy általában érteni valamihez, tehát masszívan jelen van Facebookon, Twitteren, és járja az USA-t, ahol hozzá hasonló adottsággal rendelkező lányokkal nyom le bokszmeccseket. Mindeközben rájött, hogy mostantól környezettudatosan akar élni, ezért soha többé nem ül autóba, és biciklire cseréli azt.