Coco T arról híres, hogy minden irányban gömbölyű, leginkább pedig a hátsója az. A rapperfeleség szerint sokan vádolták meg azzal, hogy plasztikáztatta a hátsóját, ezért egy tévéműsorban feküdt ultrahang alá, hogy bebizonyítsa az ellenkezőjét.

Ice T felesége, Coco T ugyan szerepel az E! egyik realityjében, de alapvetően olyan híresség, aki az interneten híres, és nem a nagy, kereskedelmi csatornákon. Az interneten pedig azért híres, mert minden irányban gömbölyű , amit mutogatni is szeret. Mindegy, hogy azt gondoljuk paródiát látunk vagy kívánatos nőt, Coco T megmutatja a testét, ha akarja ön, ha nem.

Nem is szólnak sosem másról a róla szóló hírek. Ennek ellenére Coco T-nek meggyőződése, hogy léteznek olyan pletykák, amelyek szerint az ő nagy és kerek feneke nem a természet, hanem egy orvos csodája, mint annak a szerencsétlenül járt nőnek az esetében, akinek a hátsóját ragasztóval töltötték fel.

Ezért úgy döntött, hogy a saját realityjéből átmegy egy másik realitybe, a The Doctors címűbe, hogy bizonyítsa, igazi a hátsója. Ebben az a különös, hogy így Coco kilépett a nagy nyilvánosság elé az internetről, mivel a The Doctors az egyik nagy csatorna, a CBS műsora. A műsorban, ahol egyébként viszonylag komoly egészségügyi panaszokra igyekeznek válaszolni a szakemberek, Andrew Ordon vizsgálta meg Coco T hátsóját ultrahanggal.

“Coco hátsója 100 %-osan valódi” - kiáltotta a kamerába némi tapogatózás után Dr. Ordon, Coco T nagy örömére.

A nagy és kerek fenék egyébként kemény edzés eredménye, Coco T nemrég Twitteren meg is osztott az egyik edzésmódszerét, amivel növeli a feneke környéki izmait, hogy nagyobb legyen a hátsója.

“Ahhoz, hogy a feneked felső részére gyúrj, ereszkedj négykézlábra (kutyapóz), és tegyél fel 2,5 killós bokasúlyokat. Aztán olyan magasra emeld hátra a lábad, amennyire tudod, aztán cserélj lábat” - írta Coco T Twitteren.