Az argentin Big Brother sztárja, Noelia Rios meglehetősen érdekes dologra ragadtatta magát. A nagymellű modell ugyanis banánnal és gitárral teletűzdelt meztelen fotósorozatot készíttetett magáról és a bátyjáról. A képeken a férfi bárgyú fejjel csöcsörészi húgát, akit nem zaklat fel a dolog. Hogy történt-e több a két testvér között, azt döntse el ön!

A saját bátyjával készített közös erotikus fotósorozatot az argentin Big Brother valóságshow egyik szereplője, Noelia Rios - írja a Drunken Stepfather. A sorozat középpontjában a rockzene és a banán áll, ugyanis a fotók zömén a gyaníthatóan szilikonmellű modell és testvére egy gitárral igyekszik eltakarni húga mellbimbóját és/vagy nemiszervét, vagy épp Noelia tol be egy ízes banánt. A szájába, persze.

A női olvasóknak és képnézegetőknek unalmas lehet a sorozat, a meglehetősen egyszerű fejet vágó tesóról nem kerül le a boxer a képeken. Ellenben több fényképen is alaposan megcsöcsörészi húga műmelleit, cibálja a tangáját vagy épp az említett banánt tologatja - természetesen Noelia szájába.

A fotókat az Ale Santiago nevű fotóstúdió készítette, a lenti képre kattintva megnézheti őket a stúdió honlapján (a "Producciones" menüpont alatt).

Noelia Riosról egyébként érdemes tudni, hogy a Big Brother argentin verziója, azaz a Gran Hermano hetedik évadában szerepel. A valóságshow 2001 óta pörög Argentínában, Riost a hetedik évad 10. hetében rakták be a házba, a lakók pedig két hét után kiakolbólították. A műsor rendezői nem sokáig bírták a mellei nélkül, a következő héten visszacsempészték a Gran Hermano-házba. Riosról érdemes még tudni, hogy abból az argentin tartományból érkezett a műsorba, ahol a hatalmas Iguazú-vízesés található.

Reggel húga, este dugja?

A kínzó kérdés így is megmarad: a fenti fotók készítése előtt vagy alatt megtörtént-e a klasszikus "reggel húgom, este dugom" felállás?