A Való világ legnagyobb rajongói időt és fáradságot nem kímélve gyártanak képeket kedvenceikről vagy gyűlöltjeikről. A holnapi döntő előtt még érdemes végignézni a három finalistáról készült képeket, a naiv művészet egyik legkülönlegesebb irányzatának lenyomatait. Hihetetlen képsorok, hétköznapi Photoshop- és Paint-artisták engedték szabadjára képzelőerejüket!

Ön kiket tiltana el az internettől?

A Való világ még versenyben lévő szereplőinek Facebookos rajongói oldalán járni egészen szürreális élmény. Átlagember számára egy dimenziókapu, ami elvezet egy helyre, ahol tényleg vadul kampányolnak az emberek VV Seherezádé mellett, nem bírják elviselni Attilát, Csaba a kedves és egyszerű ember, Fecó pedig annak ellenére is dumagép, hogy beszélni tud a legkevésbé. A rajongók a jó ízlés határait rég átlépve csinálják meg egyszerűen kezelhető vagy éppen gyakorlatot igénylő képszerkesztő programokban a véleményüket tükröző fotókat, gyártanak kampányoló képeket, hogy aztán tetszést nyilvánítsanak, vagy vérre menő harcot folytassanak kedvencük védelmében. Megdöbbentő képsorok következnek megdöbbentő helyesírással.

Attila

A játékban maradt versenyzők közül ő a legellentmondásosabb figura. Rajongói hatalmas zseniként tekintenek rá, gyűlölői szerint rosszindulatú, illetve városi legendák szerint létezik egy tábor, melynek tagjai eszméletlenül vonzó férfinek tartják.

Csaba

Az ő oldalán leginkább olyan érvek hangzanak el, hogy őszinte és természetes ember, ráadásul taktikázni sem szokott. Ezek lehet, hogy igaz dolgok, de ez az ellentábort nem tántorítja el attól, hogy vicces képeket gyártsanak Csaba vezetéknevére, a Tujára utalva.

Seherezádé

Róla leginkább azt szokás kiemelni, hogy nagyon szép, és persze cuki is, ellene pedig a go-go táncos múltját kell felhozni, illetve hogy szamárhoz hasonlít a feje. Az alkotások is leginkább ezekben a témakörökben mozognak.