Néhány celeb a figyelemfelkeltés eszközének tartja azt, hogy egy másik celebtársa intim testrészére markol rá, néhányukról szerencsétlen véletlenek miatt készül olyan kép, hogy valaki éppen tapizza őket. A legjobb celebtapizások Scarlett Johanssontól Justin Timberlake-ig.

Talán a villantásnál is népszerűbb figyelemfelkeltési eszköz a hírességek kelléktárában, amikor rámarkolnak egymás intim testrészeire. Legutóbb az Oscar-gála után Elton John bulijában készült ilyen kép, amikor két sztármodell, Heidi Klum és Bar Refaeli csaptak rá egymás fenekére egy közös fotó erejéig.

A dologra rátettek egy lapáttal némi csábos nézéssel, igaz, ez Rafaeli esetében nem jött annyira össze, valamint egy kis nyelvnyújtással és nyitott szájjal.

Az egyik legnagyobb markolós Victoria Beckham, ő már volt markoló és markolt pozícióban is. Legutóbb néhány napja Eva Longoria töltött fel Twitterre egy képet, amin Victoria Beckham tartotta a melleit. 2008-ban pedig Mel B markolt rá Victoria Beckham mellére egy fellépés alatt.

A focistafeleség február közepén egy virtuális markolásról posztolt képet, amin úgy állt be férje egyik reklámja elé, mintha a farkát tartaná. Utalva talán ezzel arra a néhány évvel ezelőtti incidensre, amikor egy elég bátor, de talán inkább pofátlan olasz riporternő megmarkolta David Beckham farkát.

Hasonló egyébként történt Scarlett Johanssonnal is, akinek a 2006-os Golden Globe-díjátadón Isaac Mizrahi divattervező, tévés riporter ellenőrizte le kézrátételes módszerrel a mellét. Mizrahi igazából Johansson ruháját csekkolta, mert egy a színésznőn egy olyan Valentino ruha volt, amibe beépítették a pushup melltartót, ezért Mizrahi viccesen azt mondta, azt ellenőrzi, hogyan kell megcsinálni egy ilyen ruhát, ha ő is hasonlót akar tervezni. Johansson a vörös szőnyegen kedvesen mosolyogva ütötte el a dolgot, de később elmondta, elég rosszul esett neki a dolog, bunkónak érezte a gesztust. A Golden Globe kommentátorai szerint pedig csak azért nem kapott pofont Mizrahi, mert meleg.

Aztán voltak igazán nagy hírverést keltő markolászások is, mint például az egyik legutóbbi, amikor Paul Rudd egy díjátadón megmarkolta Eva Mendes mellét, és nem akarta elengedni, ami azt eredményezte, hogy egy idő után a magát nőjogi aktivistának tartó Rosario Dawson felment a színpadra, és megmarkolta Rudd farkát, csupán az egyenlő bánásmód elvét követve. A jelenet állítólag nem volt megrendezve, amit a centire megtervezett díjátadók korszakában nehéz elhinni, mindenesetre népszerű volt az Öcsi fogja Csöpi csöcsét, Csöpi fogja Öcsi pöcsét felállás.

A póz nagyon bejöhetett Justin Timberlake-nek, Victoria Beckham után a második legnagyobb markolónak, mert leutánozta, amikor Mila Kunisszal a közös filmjük, a Barátság extrákkal idején prezentálták az MTV Movie Awardson az egyik díjat. Timberlake rámarkolt Kunis mellére, Kunis pedig Timberlake farkára.

A nagyon spontán, nagyon vicces jelenet nem volt újdonság Timberlake-től. Ő volt az, aki a kereskedelmi tévézés történetének legnagyobb villantásában is ott volt, amikor lerántotta Janet Jackson melléről a ruhát a Super Bowl döntőjében. Természetesen azután, hogy ráfogott Jackson mellére .

Az összeállításunkból tudatosan hagytuk ki a párokat, hiszen párok esetében bőven belefér a pakliba, ha egymást tapizzák, illetve általában nem is a figyelemfelkeltés miatt teszik, hanem lencsevégre kapja őket egy lesifotós. Egy kivételt viszont mégis teszünk.

Harry hercegről is készült hasonló kép, amikor egy buliban a nála néhány évvel idősebb Natalie Pinkham brit riporter mellét markolta meg. Pinkham akkor találkozott Harry herceggel, amikor az akkori fiúja, Matt Dawson, az angol rögbiválogatott későbbi csapatkapitánya bemutatta neki az 1999-es rögbi vébé idején. Pinkham volt az akkor 15 éves herceg felvigyázója. A jó viszony megmaradt, néhány évvel később Harry herceget lefotózták, amikor egy buliban Pinkham mellét markolja, és a nyakát csókolja. A sajtóban rendszeresen emlegették őket egy párként 2006 környékén, a kép is 2006-ban jelent meg, de elvileg 2003-ban készült. A herceg és Pinkham is tagadta, hogy valaha jártak volna.

Végül emlékezzünk meg Lindsay Lohanről is, aki nem maradhatott ki a markolászásból. A színésznő annyiban speciális eset, hogy őt egy reklámfotón markolták meg a közelmúltban. A filmes, reklámos markolások nem túl ritkák, Lohan esetében viszont ez volt az első kép, amellyel vissza akart térni az úgynevezett zűrös korszaka után.