Veronika videóüzenetben dobta ki Cristofelt a Való világ alatt, és Seherezádé is a kamerák kereszttüzében szembesült azzal, hogy elhajtotta a pasija. Leonidasz a Nekedvalóban jelentette be, hogy már egy ideje nem keresi Márki Zsuzsit, és az élő adást választotta a lépésre Beszeda Gábor és Farkasházy Réka is. Tény, hogy mindegyik elég béna megoldás, de melyik a leghülyébb történet? Öt pontot adjon kedvencének.

1. Veronika - Cristofel

A valóságshow-történelem leghülyébben szakító párosát kétségkívül Veronika és Cristofel alkotta, akik a VV5 alatt jöttek össze, később ott történt az első örihari is, aztán kibékültek és megint összevesztek, majd amikor ismét összejöttek, visszamentek a villába egy újabb szakításra. Veronika legelőször azon bukott ki, hogy a pasija szerette volna gerincre vágni Esztert, és ezt még be is vallotta a titoklevelében. A már kiesett kubai félkegyelmű akkor fél mondat alatt repült, a szakításról persze az esti összefoglalóból értesült. Ám a történet a szerkesztők jóvoltából itt nem ért véget, Cristofelt egy napra visszatuszkolták a villába, hogy bocsánatot kérjen, vagy legalább újra megfektethesse a kacsacsőrűt, aki hagyta is magát (hamarabb is szabadult), viszont pár nappal később egy videóüzenetben ismét kidobta Cristofelt.

Tovább is van, mondjuk még: Bár időközben Veronika beleszerelmesedett Péterbe, kibékült expasijával, össze is költöztek, ám a finálé előtti utolsó héten ismét borult a bili, a villába való visszaköltözésük ideje alatt ugyanis kiderült, Péter suttyomban meghajtotta a csajt. (Ha minden igaz, most ismét együtt vannak.)

2. Seherezádé - Claudio

Az affektáló műanyagtündér hullaszerelmesen, majdnem szűzen, mindössze egy farokkal a háta mögött költözött be a villába, de egy-két hét elteltével megfelelő mennyiségű pia elég volt ahhoz, hogy Gergő ölében kössön ki a jakuzziban. A jelenet miatt olasz csődöre teljesen kibukott: Claudio először a Facebookon áztatta el a csaját, majd videóüzenetet küldött a villába az RTL Klub közreműködésével: "Nagyon nincs mit mondanom. Nem is értem, hogy gondolhatod, hogy minden rendben van - és én itt várok rád azok után, amit például a jakuzziban műveltél. [...] Ne is próbálj keresni vagy beszélni velem. Nem kapod meg az esélyt, hogy válaszolhass. Végeztem" - üzent a felszarvazott, amit Seherezádé ismételten piálással és a sittessel ünnepelt meg.

3. Zsuzsi - Leonidasz

A Való világ negyedik szériájából is voltak olyanok, akik nem tudták nélkülözni a kamerát akkor sem, ha szakításról volt szó. Az anyukák kedvence kategóriában bejutott és szinte azonnal ki is esett játékos a playmate VV Zsuzsit szedte fel már a villában, aztán a kapcsolatuk kint is folytatódott - már ha kapcsolatnak lehet nevezni a dolgot. Leonidasz ugyanis megcsinálta a táncoslányt, mellette viszont egy másik lánnyal is találkozgatott.

Az exvillalakó mindezt a Nekedvalóban bökte ki, hozzátéve, hogy az eset óta nem is hívta fel Zsuzsit, mivel nem akarta, hogy féltékenységi jelenet legyen a dologból. (Márki habitusát ismerve egyébként ezt teljes mértékben érthető.) Szóval a görög színt vallott, közben pedig VV Zsuzsi a stúdió hátterében ülve hallgatta a beszámolót, minek után kijelentette, szakít a pasival. Vagyis ki-ki döntse el maga, ki szakított kivel.

4. Dér Heni - Beszeda Gábor

A megasztáros köpni-nyelni nem tudott, amikor három hónap járás után pasija, Beszeda Gábor a Cool TV élő adásában jelentette be, hogy tulajdonképp már nincs is együtt az énekesnővel. A műsorvezető szerint a szakítás közös megegyezéssel történt, ám Dér Heni állítja, semmit nem tudott a dologról. „Nem is maga a szakítás, hanem a jellemtelen viselkedés az, ami fáj. Az, hogy ezt egy élő adásban jelenti be. És miért nem nekem mondta el először?” - nyilatkozta akkor a Sugarloaf énekesnője a Fókusznak.

Beszeda Gábor később a Reggeliben ragaszkodott ahhoz, hogy ugyan egy kisebb fajta kavarodás tényleg volt az ügyben, Dérnek  tisztában kellett lennie azzal, hogy már nincsenek együtt.

5. Farkasházy Réka - Németh Kristóf

Farkasházy Réka cirka három hónappal azután, hogy otthagyta férjét kollégája, Németh Kristóf miatt, a Budapest Rádió élő adásában közölte, hogy már nincsenek együtt. A bejelentésen legjobban a sorozatszínész lepődött meg, Dér Henihez hasonlóan ugyanis ő sem tudott arról, hogy szakítottak volna. Németh Kristóf egyébként nem hallgatta az ominózus  műsort, ismerősök telefonos beszámolói után hívta fel Farkasházyt, valóban szakítottak-e, amire egyértelmű igen volt a válasz a színésznő részéről.