Christina Hendricks és Olivia Munn telefonját is feltörték a napokban, amelyekről állítólag meztelen képek szivárogtak ki. A két színésznő szerint viszont erről szó sincs, néhány képen ugyan tényleg ők vannak, de nem azokon, amelyeken nem látszik a fejük a pucér mellük viszont igen.

Christina Hendricks a Reklámőrültek című sorozat telt, nagymellű színésznője az utóbbi évek egyik legnagyobb szexszimbóluma, nem is csoda tehát, ha az állítólag róla készült mellmutogatós képek rekordsebességgel járták be az internetet.

Hendricks állítólagos mellét a Celebribabes posztolta ki magyar idő szerint vasárnap este, és alig néhány óra alatt körbejárták a fotók a teljes internetet. Így, amikor Hendricks ügynökén keresztül néhány órával később tiltakozni kezdett, hogy a képeken nem ő van, addigra késő volt.

A színésznő sajtósa elmondta a TMZ-nek, hogy Hendricks telefonját valóban feltörték a napokban, és valóban elloptak róla pár képet, amelyeken Hendricks van, smink nélkül, elég kevés ruhában, valószínűleg otthon, de az biztos, hogy az a kép, amelyen egy nagy mell látható a hozzá tartozó fej nélkül, az nem Hendrickstől származik.

“Értesítettük a megfelelő hatóságokat, hogy tisztázzák a helyzetet. A topless kép hamisítvány, nem Christina szerepel rajta” - hangsúlyozta Hendricks menedzsere. A színésznőtől egyébként korábban nem állt túl távol a magamutogatás, fürdőruhában a Playboyban is szerepelt, de az utóbbi időkben csak nagy dekoltázsú estélyikben lehetett látni.

A mostani telefontörési botrányban persze Hendricks neve szólta a nagyobbat, de nem ő az egyetlen érintett: állítólag Olivia Munn telefonját is feltörték a napokban. Ezek a képek is a Celebribabesen landoltak, és az állítólagos alanyuk szerint ugyanaz velük a helyzet, mint Hendricks képeivel. A meztelen képek nem Munnról készültek. Munn esetében is négy kép jelent meg az interneten, az egyiken fekete bikiniben van a 31 éves színésznő-modell, egy másikon rózsaszín bikiniben, egy harmadikon vajkrémet nyal éppen, a negyediken pedig teljesen pucér.

A TMZ Munn közeli barátaira hivatkozva azt írja, a meztelen kép nem Munnt ábrázolja. Munn még nem adott ki közleményt, de Twitteren reagált a dologra. “Ezt találná az, aki feltörné a telefonomat” - írta Munn, és mellékelt két vicces képet, amelyek állítása szerint a telefonjáról származnak.

A most felbukkant képek ráadásul nem is újak. Amelyeken Munn arca is szerepel, azok a színésznő Twitteréről származnak, ahova egyébként bőszen töltöget fel egészen merész képeket is, igaz a képek több mint egy évvel ezelőttiek. A negyedik, amelyiken egy meztelen nő látható fej nélkül, viszont nem Munnt ábrázolja a közeli ismerősök szerint.

Az utóbbi évek egyik nagy, celebéletet megkesírő újítása a telefonhekkerek megjelenése volt. Meg persze az, hogy a hírességek sokszor a nyilvánosság előtt eltitkolandó, kínos fotókat tároltak egymásről készülékeikben.

A hekkereknek köszönhetően lett a fenekét fotózó Scarlett Johanssonból mém , és szintén a hekkereknek és Blake Livelynak köszönhetően derült ki, hogy lehet egyszerre mellet és segget villantani egy képen.

A most megjelent képek Hendricks esetében valószínűleg nem attól a hekkertől származnak, aki az elmúlt hónapok telefontöréseiért felelt, Munn esetében pedig láthattuk, hogy még csak telefontörés sem volt, a twitteres képet rakták egy random meztelen nő képe mellé. Hendricks esetében is hasonló történhetett, csak nála valóban kiloptak három képet a telefonjából.

Mindenesetre a nagy celebhekkert tavaly ősszel letartóztatták, akár 121 év börtönt is kaphat.