Az erőszak miatt hat év börtönre ítélt színész másodfokú perében közel négy órás védőbeszéd után elnapolták az ítélethirdetést. A vádlott sírva fakadt.
  • Damu Roland első fokon hat évet kapott

    2011. szeptember 12-én bűnösnek találta a Pesti Központi Kerületi Bíróság Damu Rolandot a nemi erőszak, személyi szabadság korlátozása és egy rendbeli súlyos testi sértés vádjában hétfőn. A Jóban rosszban kirúgott színésze első fokon hat év letöltendő börtönbüntetést kapott. Emellett a bíróság kötelezte az 1,2 milliós perköltség megfizetésére is, valamint hat évre a közügyektől is eltiltották.

    A Jóban Rosszban egykori Várnagy Elődjét 2010 novemberében vette őrizetbe a rendőrség, miután akkori menyasszonya, Palácsik Tímea feljelentést tett ellene a XIII. kerületi rendőrségen nemi erőszak és testi sértés miatt. A TV2, ahol addig dolgozott, szinte azonnal kirúgta, többek között azért is, mert már korábban is volt hasonló balhéja, akkor nőt vert. 2001-ben is hasonló okból kapott felfüggesztettet; súlyos testi sértés miatt állt a bíróság elé, az ütések szenvedő alanya akkori barátnője volt. A kirúgott színészt két nappal az őrizetbe vétele után előzetes letartóztatásba helyezték, tíz nap után azonban szabadon távozhatott.
    A módosított vád szerint a színész 2009-ben úgy megütötte Palácsikot, hogy feldagadt a szeme, valamint kétszer is jól megrúgta westerncsizmájával.

Az erőszak miatt hat év börtönre ítélt színész másodfokú perében közel négy órás védőbeszéd után elnapolták az ítélethirdetést. A vádlott sírva fakadt.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!