Hazánk celebjei közül többen is lerótták ma tiszteletüket a női nem előtt, Dopeman vicces képpel támad, Schobert Norbiék egészséges csokit tukmálnak ránk, SP beismeri, hogy nem lennének témái nők nélkül, Széles Iza pedig mindenkit elfogad.

“Girls, girls, girls... hatalmas riszpekt a teremtésnek, jó, hogy vagytok! kevésruhástavaszos, parfümfelhőbeszagolós, sokmosolyosgyönyörködős csodát hozzon nektek a március! nekem meg titeket... boldog nőnapot, lányok! looove! kapcsoljuk ki, most szálljunk ki, az arcodba akarok bámulni.. és addig nézni veled farkasszemet, míg el nem szédülünk hazafele menet” - kezdi a sort Fluor Tomi, aki egyik mélyebb tartalmú dalának részletével köszönti a nőket. Persze az utolsó sorral azért diszkréten utalt arra, hogy együtt mennek haza. Ott meg már bármi történhet.

Fluor egykori lakótársa, SP még többet köszönhet a nőknek, amit most be is ismert Twitteren: “boldog nőnapot csajszik! azért elég jó, hogy vagytok....nélkületek nem lennénk teljesek! és a dalaim is üresek lennének!” Mi is köszönjük a nőknek, hogy lettek SP-dalaink!

Bódi Sylvi macskái a nőnap miatt bújnak

Bódi Sylvi a nőnapnak tudta be, hogy a macskáira rájött a szeretetroham, szerencsére képet is megosztott a nagy kalandról. “Reggelröl egy ébredés utáni pillanatkép. A két "kis" kandúrom versenyzett, hogy melyik tudjon jobban hozzám bújni... Lehet mindketten köszönteni akartak Nönap alkalmából.”

Érdekes, hogy az épp vadul politizáló Dopeman nem az adekvát megoldást választotta, és a Ribancok című klasszikusa helyett egy régóta terjedő,  mérsékelten vicces képet osztott meg a világgal, ami a nők idegesítő gesztusait hivatott pellengérre állítani.

“Hölgyek, lányok, asszonyok, csajszik, anyuk, nagyik, tanár és óvónénik, ez a Ti napotok! EZ IS!!! Az orchideákkal küldök millió csókot Mindannyiotoknak” - fogalmazott nem túl kreatívan Csonka András Facebookon, aki szerencsére egy fotót is mellékelt, amin tényleg orchideákkal ölelkezve mosolyog.

Schoberték ezzel szemben még ezen a szép napon is kőkemény üzletemberek maradtak, ezért üzletláncuk egy olyan marcipános desszertet ajánl az alkalomra, ami a legstabilabb kapcsolatokat is simán összezúzhatja. Biztos finom persze, de akkor sem lehet elmenni a a gondolat mellett, hogy azért kapja valaki ezt az Update-ajándékot, mert dagadt.

A Megasztárban feltűnt Széles Iza világnézeti oldalról közelítette meg a nőnapot is, és egészen új szintre emelte az emancipációt. “Minden Nőnek és aki annak érzi magát nagyon boldog nőnapot kívánok” - írta az énekesnő, jelezve, hogy mindenki az, aminek érzi magát.