Radics Gigit látják a Megasztár legnagyobb esélyesének

2012.03.16. 18:30
Horváth István egyszerűen nem tud táncolni, Nagy Kristófnak saját bevallása szerint teljesen apatikus feje van, Talán Attila pedig rengetegszer megkapta már, hogy erősen emlékeztet Mester Tamásra. A Megasztár 6 főpróbáján jártunk.

A Velvet videóriportjából kiderült, hogy Radics Gigit látja a legtöbb Megasztár-versenyző a tehetségkutató legnagyobb esélyesének. Talán Attila, Bihal Roland, Burgess Benjamin és Farkas Jenser Balázs is tőle tart a legjobban. A mindössze tizenöt éves Radics, aki nyolcéves kora óta énekel, ennek természetesen örül, de ugyanakkor ő is tart mindenkitől, mert szerinte mindenki különleges karakter.

Szakos Andreát leginkább Tóth Gabihoz hasonlítják, mind karakterben, mind hangban, míg Talánt Mester Tamáshoz. Utóbbinak nagyon megtisztelő a dolog, hiszen Mester komoly példaképnek számít nála, míg Szakost néha vissza kell fogni, annyira vadóc tud lenni.

A versenyzők eléggé izgulnak a pénteki első élő döntő előtt. Réti Nóra attól fél, hogy sokat mozog, és kifullad, ami rossz hatással lesz az énekteljesítményére. Horváth István beismerte, hogy egyáltalán nem tud táncolni, Nagy Kristóf Bozontnak pedig saját bevallása szerint a színpadon teljesen apatikus arca van: körülbelül olyan, mintha már a cápa szájában lenne, de ez egyáltalán nem zavarná.