Fábry Sándor köztévéhez költözésével a talkshow-zás trónjáról is távozott. Maga sem tudja, ki lehetne az utódja, de ami még tragikusabb, hogy mi sem, de öt embert azért sikerült összeszedni, akiktől nem repedne be a képernyő.

Hajós András

Maga Fábry Sándor is úgy tartja, hogy ő vehetné át a helyét a talkshow-zás trónján, kicsit mintha meg is ágyazott volna neki. Hajós még az egyre nyögvenyelősebb Heti Hetest is fel tudja dobni, amikor épp nem ideologizál és nem ír vicces dalokat.

Jelenleg a Csillag Születik ítészeként tréfálkozik, amit szintén sikerrel tesz. A talkshow műfaja sem áll tőle távol, eleinte a TV2-n, majd a Viasat3-on is vezetett ilyet. Talán épp ezek miatt nem ő fogja átvenni Fábry helyét, mert korábban már belebukott ugyanebbe, ráadásul ahhoz már azért nem elég fiatal, hogy a jövő reménységeként tekintsünk rá.

Sebestyén Balázs

A szépemlékű Z+ tévéről elindult generációnak Sebestyén Balázs lett messze a legsikeresebb arca, ráadásul jól láthatóan tudatos előrehaladással.

Sebestyén jópár délutáni sávban eltöltött év után jelenleg a Class FM reggeli műsorában poénkodik, illetve a Való világot is vezethette, lazább felhangot adva a drámázásra mindig hajlamos műsorhoz. Sebestyén mellett szól, hogy van beazonosítható stílusa, és még mindig fiatal, szeret beszólni embereknek, ellene viszont, hogy eddig még nem sikerült bebizonyítania, hogy egyedül is elvinne a hátán egy műsort.

Stohl András

Tegyük félre a sittes utalásokat, Stohl András profi műsorvezető, akibe egyébként megfelelő mennyiségű önirónia is szorult. Múltja miatt tele kell lennie jobbnál jobb anekdotákkal, amiket elmondhatna az unalmas vendégekkel való társalgás közben, és simán van akkora egója, ami köré ki lehet építeni egy egész estés műsort.

Ettől függetlenül szinte esélytelen versenyző, mert Hajós Andráshoz hasonlóan ő sem fiatal, ráadásul eddig nem láttunk arra utaló jeleket, hogy érdekelné a magamutogatás ilyen formája.

Kőhalmi Zoltán

Kinek kéne önálló műsort kapnia?

A nagy lendülettel indult, aztán az idők folyamán kicsit belassult Showder Klubból egyedül Kőhalmi Zoltán tudta tartani a színvonalat. Nem véletlen, hogy hamarosan önálló estje is indul a még mindig csak a harmincas éveit taposó humoristának, ami egyébként simán lehet egy saját tévéműsor előszobája.

Mellette szól, hogy sokat dolgozott Fábry mellett, ezért mindent tud a talkshow-k működéséről, egy másodpercig sem tűnne pótléknak a nagy előd után. Ami még jobb, hogy ellene tulajdonképpen semmi nem szól.

Fluor Tomi

Sokat elmond a tévézési szokásainkról, hogy az utóbbi 15 évben szinte egy olyan név se tűnt fel, akire legalább emlékezni lehet. Fluor Tomi ezen kevesek egyike, és bár ő sem örvend egyöntetű népszerűségnek, különösen nem a 18 év feletti korosztály körében, jól láthatóan kedves és vicces figuráról van szó.

Nagy gond vele, hogy a saját show-hoz szükséges karizmához talán nem elég pár színes Adidas cucc, illetve a közéleti témákban való jártasságára sem tennénk sok pénzt. Fluor elvileg hamarosan belekóstolhat a műsorvezetésbe is, de ahhoz azért sok babot kell még ennie, hogy a zenetévéknél komolyabb helyeken is bevethető legyen.